folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Bakımsız Arabaların Tamiratı Ve Satımı



Bakımsız Arabaların Tamiratı Ve Satımı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2012
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

    O programda alınıp satılan araçlar genelde emsalsiz veya nadir araçlar. Ayrıca araç fiyatı ile yedek parça maliyeti çok düşük. Bizim ülkemizde ise herşey inanılmaz pahalı. O işi zarar etmeden yapabilmen için kendinin araç ustası olman lazım.

    Geçende sanırım burada birisi paylaşmıştı videoyu. Japonya da 6k euro ya satılan ikinci el bmw m6, ülkemizde malum sitede tam 330k idi :D

    hocam o emsalsiz dediğiniz arabalar bizim için öyle, çok nadir lüks dediğimiz araçlar. Orada 2 bin - 3 bin pound a alıyorlar ortalama olarak. 


    HC
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek

    amacın para kazanmak ise al sat yap hocam. elinde nakit bulundur ve ilan ver gerekli yerlerde. araç alınır vs. diye.

    piyasada çevre edinene kadar zorlanırsın. çevren olduktan sonra araç almakta satmakta çok kolaylaşır. çalıştığım yerde bir arkadaş bu konuda çok çevre edindi. ek iş olarak al-sat yapıyor. aracını satmak ve araç almak isteyenler ona geliyor. 

    ayrıca bu işler için biraz arabalardan anlaman lazım. motor durumu, kaporta boya vs. bu tecrübelerin yoksa bunlarıda edinebilirsiz zamanla. araç sattığın kişi arabadan memnun kalırsa çevre edinmen ve reklamın daha güzel ve hızlı yayılır. yukarda bahsettğim arkadaş 6-7 sene gibi bir sürede 70 civarında araç sattı. 

    eski tarihi eser nitelikte araç alıp toplatmak da güzel iş ama çok fazla tecrübe ve araçlar hakkında bilgi ister. maliyet ve zaman konusunda da geniş olmak lazım. eski araçlarda parça bulmak ve toplatmak zor.

Toplam Hit: 2568 Toplam Mesaj: 13
araba alım satım tamirat tadilat