Bakır Çubukla Petrol-Altın-Su-Gömü Bulma Üzerine Bi Kaç Soru
-
hocam biz yeraltı işinde kullandık profesyonel denilen kişiler kullandı daha dogrusu bu zamana kadar bir nem alamadık :D
-
adam dolandırıcı hocam. 1. si petrol falan zaten böyle şeyler için bu dangalak moruklarakim gelir. petrol söz konusu bile değil
bu dolandırıcılara genelde su için gider köylü halk. tarlası bahçesi için gerekliyi suyu karşılamak ister.
genelde bu dolandırıcıların ya tanıdığı bi su sondajcısı vardır anlaşmalı yada kendi su sondajcısıdır.
şimdi bu adamların kendini garantiye alma yöntemlerinide diyim. adam su sondajcısı olduğu için nerde su vardır görür. bir jeologda yeryüzünü çevre jeolojiini inceleyip su tutan akifer zonalrı tespit edebilir.
kaldıki bu adamalr derinlik falan vermezler su burda var der kaç mtrede çıkar ben bilmem der. aşlar delmeye 300 400 metrelik bir kuyu zaten kuyu terlesede günlük 1 2 ton su verir.
bu arada biz istanbulda geoteknik mühendisliği zemin etüdü zemin ıslahı ve su sondajı ile ilgileniyoruz. he reklam yada bana gelin diye değil bu ayzdıklarım bu adamlar dolandırıcıdır. suyu bulmasının sebebi bir su sondajı hakkında bilgisi olan ve azcıkta jeoloji bilgisi olan herkes bilir nereden su çıkacağını.
he bulunması zor bölgelerdede jeofizik yapar buluruz.
ExpirE tarafından 19/Tem/14 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeterince derin kazarsan nerdeyse heryerden su çıkar, sahra çölünde bile çıkıyor. bi tane delik açıp bişey anlayamazsınız. 20 tane açınca en az derinlikteki suyu bulabiliyorsanız o zaman çubuk işe yariodur
-
bobin teli sarılmış çubuğa
belli bi manyetik etkileşim oluştursada saçma bence -
lan benim su videoya gulmekten karnima agri girdi.
Adam kazdi topragi damacana su cikardi ya
-
o olaya el verme deniyo. İnsanın aklının almadığı bazı sırlar. Dalga geçilmek için yazılmamıştır.
-
-
Robinson_Crusoe bunu yazdınolanded bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
adam cidden büyük hilmi ya :D
" benim kan grubum dünyadaki en kıymetli kan olan AB rh (+) olmasıydı,"
nedir yaa :D
: )

-
Boş adamlar bunlar, zamanında dedem karamanın en iyi su bulan adamını getirtmiş, sonra da adamın gösterdiği noktaya kuyu vurdurtmuş, tabi ozaman kuyu suyu önce havuzda depolandığı için yanına havuz falan yapmışlar, neyse ordan çıkan su bi bilek kalınlığında olduğundan yetmemiş koca elma bahçesi neticede, profesyonel yardım almış, adamlar kuyuyu vurdu şimdi insan kalınlığında su çıkıyor ve aynı metreden, yani diyeceğim o ki bu adamlar sahtekar, bilimin peşinden gitmeyen salakların inandığı şeyler.
-
unbalanced bunu yazdı
aklıma bu geldi :)
https://www.youtube.com/watch?v=5vs-FyXj6eU
2:45 den sonra izleyin.. bi de bu var..
https://www.youtube.com/watch?v=KudDGzZrsz4
tabi bu dayının olayı nedir ne değildir bilmiyorum.
ahahahaha çok iyi gerçekten :D