Bakır Çubukla Petrol-Altın-Su-Gömü Bulma Üzerine Bi Kaç Soru
-
kapalı suysa bulan birini tanıyorum
-
hocam suyu bulursun ,yerin altındaki boşluklarıda bulursun mahsen mezar mağara gibi .fakat iş metale gelince değişir.toprağın yapısı çok önemli öncelikle metal aranacaksa zeminin ıslak olmaması gerekli ayrıca ortam elektirik kablolarından uzak olması gerekir.bu çubuklardan bende kullandım .yerin altında ALTIN var diye çok killi toprak çıkardık çünkü altın ve killi toprağın yaydığı frekans aynı .yani işin özeti dayının kullandığı çubuklar doğru fakat tecrübe en önemlisi.
-
Altını arayan bulamaz.
-
bunlar dalga geçilecek şeyler değil. dolandırıcılık hiç değildir el almış adamda. akrabadan akrabaya geçer , şamanizm kökenli şeyler bunlar. benim bir tanıdığım vardı egzama için okurdu üflerdi(üfleme parapsikolojide enerji aktarımıdır) krem verirdi. ücret falan da almazdı , doktorların verdikleri şeylerle geçmeyen egzama 1 haftada geçerdi. bu tür el veren akrabalarımı bulup hepsinden el alacağım fakat kimse evli olmadığım için vermiyor.
-
su mevzusu dolandırıcılık değil. gerçek. bizim bahçedende böyle buna benzer bi çubukla su yerini gösterdiler. kazdırdık su çıktı.
not. öyle her yerden su çıkmıyor.
-
tustanbakanadam bunu yazdı
bunlar dalga geçilecek şeyler değil. dolandırıcılık hiç değildir el almış adamda. akrabadan akrabaya geçer , şamanizm kökenli şeyler bunlar. benim bir tanıdığım vardı egzama için okurdu üflerdi(üfleme parapsikolojide enerji aktarımıdır) krem verirdi. ücret falan da almazdı , doktorların verdikleri şeylerle geçmeyen egzama 1 haftada geçerdi. bu tür el veren akrabalarımı bulup hepsinden el alacağım fakat kimse evli olmadığım için vermiyor.
niye damsız el vermiyorlar :|
ayrıca el almak vermek nedir :|
-
tustanbakanadam bunu yazdı
Aynen hocam bizim de burada biri var hani anlında veya kaşında et beni falan çıkıyor ya adam onu okuyor bi süre sonra geçiyordu.
-
Valla gözümle gördüm eştirdim buldum, bizim bağda su burada var dedi adam ben gittim kendi kafama göre kuyucuyu getirdim eştirdim çıktı, meseka kızılhisar denilen bir bölge var orada adamlar 200-300 metre derine iniyor yinede su bulamıyorlar,