folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bakkaldan 5 Ykr Para Üstünü Almaya Utananlardan Mısınız?

Bakkaldan 5 Ykr Para Üstünü Almaya Utananlardan Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByMuratAy
    ByMuratAy's avatar
    Erkek
    ben bizim bakkala cok bıraktım öle 5-10 ykr derken epey olmuştur ama bi ara bi paket sigarasını almayı düşünüyorum.vermesse keserim alışverişi.para üstünü hep omu yiyecek :))

Rakı Sarhoş Etmez ehehe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    nothing bunu yazdı:
    -----------------------------

küçüklüğümde yaşadığım bir olayın etkisi olabilir.

ilkokulda okul kantininden bir şeyler aldım. şimdiki zamanın parasıyla 5 10 kuruş paraüstü arttı.ben de filmlerdeki amcalara özenip, "üstü kalsın" dedim adama.adam da bozuldu.kızdı hafiften."ben ne yapayım bu parayı, al "dedi.

şimdi hatırlayınca gülüyorum :D çocukluk işte.
    -----------------------------
    benim anım daha beter :D

burda bi kırtasiye var adamın tek gözü yok zenginin teki ama.

babam yolladı gaste al die gittim aldm.

50 krs artmıstı almadım.

babam dedi neden almadın dedim yasık adam ameliyat olur :D

babam bi ton fırca atmıstı sora :D

hala gülerim buna :D

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    benim limitim 250bin / 25yeni kuruşa kadar. Ondan fazlalarını alırım. Azlarını almam. ye man :D

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ismi lazım değil ben biyerde fatura tahsil ediyorum. tahsil ettiğimiz faturalar dolar üzüreinden alınıyor, güncel kurdan yani.. bazen öyle oluyorki. 83.03 / 79,82 filan böle rakamlar çıkıyor dolar kuruna göre. ve kasamda olmuyor sözünü ettiğimiz 05 ykr.

cidden öenmli bir konu bu bazen diyor müşteriler eksik vermedin mi diye, çünkü inanın otobüs parasını para üstüne bağlayan insanlarda var.. allah onlarada versin.. bazende ben diyorum işte 10 ykr yok sorun olur mu genelde kalsın kalsın sorun değil diyorlar. ama kasamda varsa  bozuk veriyorum illaki.. kul hakkı sonuçta.. Kasiyerleri, veznedarları, bakkallarıda anlayın:) gerçi bakklarda genelde olur bu 05 yekere ama :) onlarda bundan kazanıyorlar. günde 300 kişiye 5 ykr vermese 1,5 ytl yapar. 1,5 ytl içinde 900 ekmek filan satması lazım tahminimce :9

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    o para senin hakkındır sike sike alcaksın :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

eğer büyük marketteysem para üstünü bırakırım eğer küçük işletmedeysem alırım :) niye derseniz sonuçta kasiyer gün boyu yoruluyor eğer kasası fazla verirse onu cebine koyuyor diye düşünüyorum 1 ay kasiyerlik yaptım ben öyle yapıyordum :D ama bakkalcı zaten kazanacağını kazanıyor 5 kuruşumu niye hibe edeyim ona :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    Tanıdık bir marketse önemli değil derim, ama ilk girdiğim bir marketse kesinlikle alırım. Mavinlerdende kesinlikle alırım, alırım parayı pencereden atarım yine onlara bırakmam.

www.karsinojen.tr.cx
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Herkez genellikle aynı marketten alısveris yaptiğina göre belli bir süre sonra samimiyet oluyor ister istemez heleeki bu sizin dükkanınız ise işler daha değişik oluyor da sonucta benim diil babamın bakkal olmasıda benim işime gelmiyor ama bende 5 krsları almıyorum ama sonra gidip sigara alıdığımda Kısa lm içiyorum 3.20 ytl 3 ytl veriyorum geriside benden kestikleri bazen işe yariyor :)

Angaralıyız Laa....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hayatta yapmam.. ama bizim burdaki bakkalda yaparım!.. herif 5 kuruş eksik olunca sonra getir unutma haa diyor :S bende inadına para üstünü bekliorm.. :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

isterim

bozuk yok derse sen fazla ver 5 ykr derim

alala niye almıyacam alırım 5 ykr ye orda ediyomu bilmem ama burda sakız ediyo:D:D:D

Toplam Hit: 4720 Toplam Mesaj: 31