folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bakkaldan 5 Ykr Para Üstünü Almaya Utananlardan Mısınız?

Bakkaldan 5 Ykr Para Üstünü Almaya Utananlardan Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

otobüsler dısında hiç bişiden almam :D genelde otobüs muavinlerine kıl olurum =)

bide dip not : bindiginiz otobüsed mutlaka koltuk kenarlarına bakın para cıkıor :D

ben bi günde 15 ytl toplamıstım :D 3 sefer yaptım gidiş geliş gidiş :C

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    kanser edici bi durum ama genelde karşımdakinin hareketlerine göre davranırım.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

valla bızım market var 5 kurusda olsa verılmesı ve alınması lazım ha su olur adam kendı rızasıyla tamam kalsın derse oke yoksa olmaz gunh 5kurus da olsa o para adamın hakkı sonucta ben bızım markette kurusu kurusna sayarım adam ustune yok kalsın dıyınce de kasanın onunde yardım kumbarası var oraya atıyorum zaten.

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

valla bızım market var 5 kurusda olsa verılmesı ve alınması lazım ha su olur adam kendı rızasıyla tamam kalsın derse oke yoksa olmaz gunh 5kurus da olsa o para adamın hakkı sonucta ben bızım markette kurusu kurusna sayarım adam ustune yok kalsın dıyınce de kasanın onunde yardım kumbarası var oraya atıyorum zaten.

-----------------------------

Allahım çok şükür kaldımı ya sizin gibi insanlar bazı pezevenkler BAZI ları bilerek ve isteyerek vermiyo adam nerdeyse 30 -40 ykr yi bile vermeyecek istemesen bende ne olursa olsun istiyom :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

En sevmediğim boktan bir mevzudur.

Şimdi paranın hesabını yapmam ama bizim ipne bakkal çok cimridir, gurur yaparım 5 ykrmi bile isterim :D

Ama taş gibi hatun varsa 5 YTL para üstü istemeye bile dilim varmaz akm :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ne yalan söyliim süper marketelere gittiğimde walla 1 kuruşumu bile istiyordum

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Değil 5 kuruş 1 kuruş da olsa alıcan kardeşim. Şahsen ben alırım. 1 kuruşlardan kolleksiyon yapıyorum, bayağı oldu:)

(Bu arada yeni kuruş değil sadece kuruş:) 

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laq3sre
    Laq3sre's avatar
    Erkek

fatura yatırmaya giderim 0.5 ykr ister bendede olmaz a.q o kadar küçük para için bozdurmamı ister almaz faturayı illaki vercen

ama kendinde olmasa bozuq bozdur demez a.q eksik verir bende buna sinir olurum

geneldede ufak paraları istemem ne kadar sinir olsamda nede olsa o para beni ne zengin eder nede fakir

''Demir tava gelir, Kömür biter... Akıl başa gelir, Ömür biter..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Haci walla alsan bi dert almasan bi dert ben genelde almam fakat almazkende içim rahat etmez neden dersen ;Almadığım zaman yüzde %99 adam "Buyur abi para üstü" diyo bu cevaba ancak "Üstü kalsın" denir ee bu seferde insan düşünüyo lan acaba adam içinden "sanki milyonlar birakti da üstü kalsin diyo dallama dilenciye sadakamı veriyon lan lavuk" diyor mudur die.. Çok karışık bir durum harbiden xD O yüzden genelde para üstünü almadan çıkmak üzereyken "buyur para üstü abü" demeyen yerlerden alış veriş yapiyorum :)

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    skrm lan bakkalı benim sırtımdanmı zengin olacak ondan zaten bişey alırken 395...295... v.s evde kumbaram var bakkal 10 kişiden biriktircene ben biriktiriym boylece öküzlüğüm sayesinde bi bira içerim 1-2 hafta sonra fenamı

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 4722 Toplam Mesaj: 31