Bakkaldan 5 Ykr Para Üstünü Almaya Utananlardan Mısınız?
-
otobüsler dısında hiç bişiden almam :D genelde otobüs muavinlerine kıl olurum =)
bide dip not : bindiginiz otobüsed mutlaka koltuk kenarlarına bakın para cıkıor :D
ben bi günde 15 ytl toplamıstım :D 3 sefer yaptım gidiş geliş gidiş :C
-
kanser edici bi durum ama genelde karşımdakinin hareketlerine göre davranırım.
-
valla bızım market var 5 kurusda olsa verılmesı ve alınması lazım ha su olur adam kendı rızasıyla tamam kalsın derse oke yoksa olmaz gunh 5kurus da olsa o para adamın hakkı sonucta ben bızım markette kurusu kurusna sayarım adam ustune yok kalsın dıyınce de kasanın onunde yardım kumbarası var oraya atıyorum zaten.
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------valla bızım market var 5 kurusda olsa verılmesı ve alınması lazım ha su olur adam kendı rızasıyla tamam kalsın derse oke yoksa olmaz gunh 5kurus da olsa o para adamın hakkı sonucta ben bızım markette kurusu kurusna sayarım adam ustune yok kalsın dıyınce de kasanın onunde yardım kumbarası var oraya atıyorum zaten.
-----------------------------Allahım çok şükür kaldımı ya sizin gibi insanlar bazı pezevenkler BAZI ları bilerek ve isteyerek vermiyo adam nerdeyse 30 -40 ykr yi bile vermeyecek istemesen bende ne olursa olsun istiyom :D
-
En sevmediğim boktan bir mevzudur.
Şimdi paranın hesabını yapmam ama bizim ipne bakkal çok cimridir, gurur yaparım 5 ykrmi bile isterim :D
Ama taş gibi hatun varsa 5 YTL para üstü istemeye bile dilim varmaz akm :D
-
ne yalan söyliim süper marketelere gittiğimde walla 1 kuruşumu bile istiyordum
-
Değil 5 kuruş 1 kuruş da olsa alıcan kardeşim. Şahsen ben alırım. 1 kuruşlardan kolleksiyon yapıyorum, bayağı oldu:)
(Bu arada yeni kuruş değil sadece kuruş:)
-
fatura yatırmaya giderim 0.5 ykr ister bendede olmaz a.q o kadar küçük para için bozdurmamı ister almaz faturayı illaki vercen
ama kendinde olmasa bozuq bozdur demez a.q eksik verir bende buna sinir olurum
geneldede ufak paraları istemem ne kadar sinir olsamda nede olsa o para beni ne zengin eder nede fakir
-
Haci walla alsan bi dert almasan bi dert ben genelde almam fakat almazkende içim rahat etmez neden dersen ;Almadığım zaman yüzde %99 adam "Buyur abi para üstü" diyo bu cevaba ancak "Üstü kalsın" denir ee bu seferde insan düşünüyo lan acaba adam içinden "sanki milyonlar birakti da üstü kalsin diyo dallama dilenciye sadakamı veriyon lan lavuk" diyor mudur die.. Çok karışık bir durum harbiden xD O yüzden genelde para üstünü almadan çıkmak üzereyken "buyur para üstü abü" demeyen yerlerden alış veriş yapiyorum :)
-
skrm lan bakkalı benim sırtımdanmı zengin olacak ondan zaten bişey alırken 395...295... v.s evde kumbaram var bakkal 10 kişiden biriktircene ben biriktiriym boylece öküzlüğüm sayesinde bi bira içerim 1-2 hafta sonra fenamı