Bal Arılarında Mutasyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gezegenin bekası ve canlılığı insan ırkı için zaten.

Her şey insan için, insan da Allah için yaratılmıştır. 
    "O (Allah) ki; yeryüzündeki şeylerin hepsini sizin için yarattı, sonra (kudret ve iradesiyle) göğe yönelip, onları da yedi (kat) gök olarak düzenledi. O, (herşeyi bilen) Alim'dir." (Bakara, 29)
    Allahû Teâlâ insanı kâinatin en üstün varlığı olarak yaratmıştır. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

xz sana katılıyorum...

HAkikaten dünyaya zarar veren bir türüz...

Gerçekten ne zaman insan olacağız bilemiyorum... Hala mağara devrinde bir alt beyin ile algılıyoruz kainatı

daha doğrusu bu egemen insan toplumuna... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    insan kendiyle birlikte tüm gezegeni yok etmeden, gezegenin bekası ve canlılığın varlığı için "insan ırkı yokedilmelidir"

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    Gezegenin bekası ve canlılığı insan ırkı için zaten.

bu sapıkça mantık zaten bizi yok eden,  ne işe yaradığını neden varoldğunu bilmesekte tüm canlılar yok edelim diye var öyle mi ? insan diye birşey varolmadanda bu gezegen yaklaşık4,9 milyar yıl geçirdi peki bu ne içindi ? insanın adımını bile atmadığı gölgesinin bile düşmediği alanlar ve orada yaşayan canlılar ne için sence, insan tarafından imha edilmeyi beklesinler diye mi var oldular ? 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

@swool : özür dilerim, kırıcı olmak istememiştim.

gezegeni yok eden temel fikir , insanın tüm herşeyin kendisine ait olduğunu sanması ve ufak çıkarları için bile sadece kendisi için değil tüm yaşamın varlığı için gerekli herşeyi - hatta yerine konulamaz şeyleri bile  - yok etmekten çekinmemesi. örneğin sadece parfüm yapmak için balina neslini tüketmek gibi. Sen gezegen olsan bu asalak yıkıcı türe karşı tepkin ne olurdu ? garibanın düşünme karar verme becerisi olsa bir dakika düşünmezdi bizi üzerinden silmek için... 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 2664 Toplam Mesaj: 16