folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bali Çekmek Ne Zamandan Beri ''Çeksin Yeaa'' Denilecek Bi Eylem Oldu ?

Bali Çekmek Ne Zamandan Beri ''Çeksin Yeaa'' Denilecek Bi Eylem Oldu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Aslında önlem olarak küçük 2 tl'lik tüpler piyasadan kaldırıldı sadece kiloluklar satılıyor ve üzerinde +18 ibaresi var. 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Tebrik ediyorum. Hepte sana denk geliyor  gerçekten :))  evinizin bahçesi nasil bir mekan ki rağbet görüyor

. Peyzaj yaptırın

Kadina ben olsam "senin çocuğunun basina gelince merak etme birakirim gebersin. Ama bu çocuğun ailesi belki yaşamasini istiyordur" derdim

Ama kötüler yıldırmasın sizi doğru yolda olan sizsiniz. Allah yardımciniz olsun. 

Kadina ben olsam "senin çocuğunun basina gelince merak etme birakirim gebersin. Ama bu çocuğun ailesi belki yaşamasini istiyordur" derdim

Söylenecek en güzel kelamı etmişsin.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

ekmek yoksa pasta yiyin 

yapılacak çok bişi yok o yaştaki çocuklar cesaret edip bali çekiyorsa onların anasınında babasınında taaa amg

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

her ne kadar siyasi görüşüm senle uyuşmasa da,  toplumsal olaylara bakış açını takdir ederim. Bilinçli ve duyarlı memurların olması sevindirici bir durum. Diğer konu ise, bu devir de çocuk büyütmek ve dışarı salmak hakikaten zor.

Nova Vida !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca dogru olani yapmissin ama dikkat et ufak kadar cocugun cebinde bicak oluyor cikartir o stressle sana saplar cunki adamlarin kafasi gidik gene eve girip cikarken sagina soluna dikkat et sen. Yazik ne oluyorsa arkadas ortamindan oluyor bu gencleri bu ortamlardan uzaklastirmanin tek yolu spora yonlendirmek.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hacı cahil bir abladır demiştir o cümleyi. kafayı sıyıracak bir durum yokki. hem ne güzel gerekeni yapmışsın ellerine sağlık.

yaklaşık bir hafta öncede gece bir sesle uyandım baktım aşağı katta kıyamet kopuyor.

bizim alkolik komşu kadını dövüyor yine mk. bir ara boşanmışlar sanırım herif yine eve gelip yatıp kalkıyordu.

uyarmıştık bak burası aile apartmanı akıllı ol birdaha buralarda gezinme demiştik enişteyle .tamam demişti yine gelmiş göt.

geçen 15 yaşında kızını saçlarından sürükleyerek kapının önüne atmış.polis geldiğinde ne kız nede annesi şikayetçi olmamış.

indim aşşağı kapıyı çaldım açan yok ses kesildi. biliyordum yine şikayetçi olmayacaklar ama gerekeni yapayım dedim.

polisi aradım sağolsunlar 10 dk ya geldiler. dedim böyle böyle herzamanki gibi içip içip karısını kızını dövüyor diye tahmin ettim aradım sizi.

polis zile basıp açın kapıyı diye uyardı filan neyse açtılar kapıyı. kadının saç baş dağınık. bişi olmadı kocam telefonda tartışıyordu komşulardan özür dilerim dedi. polis yine birşey yapamadan gitti mk.

sabah oldu herkes bana diyorki sen niye adamın kapısını çaldın şimdi senin polisi aradığını öğrenecek filan :S

koca adamlar götünden korkuyor mk. dedim abi adam silahlı işid militanı değil ye neden kokacam ayyaşın teki zaten.

hem burada biz oturuyoruz bizi rahatsız edemez mına koruz dedim. kadını hergün dövüyor zaten.

sonuç: öyle insanlar varki birinin hayatını kurtarmana bile engel oluyor cahilliği ile.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 4651 Toplam Mesaj: 27