Bali Çekmek Ne Zamandan Beri ''Çeksin Yeaa'' Denilecek Bi Eylem Oldu ?
-
Aslında önlem olarak küçük 2 tl'lik tüpler piyasadan kaldırıldı sadece kiloluklar satılıyor ve üzerinde +18 ibaresi var.
-
futurist bunu yazdı
Tebrik ediyorum. Hepte sana denk geliyor gerçekten :)) evinizin bahçesi nasil bir mekan ki rağbet görüyor
. Peyzaj yaptırın
Kadina ben olsam "senin çocuğunun basina gelince merak etme birakirim gebersin. Ama bu çocuğun ailesi belki yaşamasini istiyordur" derdim
Ama kötüler yıldırmasın sizi doğru yolda olan sizsiniz. Allah yardımciniz olsun.
Kadina ben olsam "senin çocuğunun basina gelince merak etme birakirim gebersin. Ama bu çocuğun ailesi belki yaşamasini istiyordur" derdim
Söylenecek en güzel kelamı etmişsin.
-
ekmek yoksa pasta yiyin
yapılacak çok bişi yok o yaştaki çocuklar cesaret edip bali çekiyorsa onların anasınında babasınında taaa amg
-
her ne kadar siyasi görüşüm senle uyuşmasa da, toplumsal olaylara bakış açını takdir ederim. Bilinçli ve duyarlı memurların olması sevindirici bir durum. Diğer konu ise, bu devir de çocuk büyütmek ve dışarı salmak hakikaten zor.
-
hoca dogru olani yapmissin ama dikkat et ufak kadar cocugun cebinde bicak oluyor cikartir o stressle sana saplar cunki adamlarin kafasi gidik gene eve girip cikarken sagina soluna dikkat et sen. Yazik ne oluyorsa arkadas ortamindan oluyor bu gencleri bu ortamlardan uzaklastirmanin tek yolu spora yonlendirmek.
-
hacı cahil bir abladır demiştir o cümleyi. kafayı sıyıracak bir durum yokki. hem ne güzel gerekeni yapmışsın ellerine sağlık.
yaklaşık bir hafta öncede gece bir sesle uyandım baktım aşağı katta kıyamet kopuyor.
bizim alkolik komşu kadını dövüyor yine mk. bir ara boşanmışlar sanırım herif yine eve gelip yatıp kalkıyordu.
uyarmıştık bak burası aile apartmanı akıllı ol birdaha buralarda gezinme demiştik enişteyle .tamam demişti yine gelmiş göt.
geçen 15 yaşında kızını saçlarından sürükleyerek kapının önüne atmış.polis geldiğinde ne kız nede annesi şikayetçi olmamış.
indim aşşağı kapıyı çaldım açan yok ses kesildi. biliyordum yine şikayetçi olmayacaklar ama gerekeni yapayım dedim.
polisi aradım sağolsunlar 10 dk ya geldiler. dedim böyle böyle herzamanki gibi içip içip karısını kızını dövüyor diye tahmin ettim aradım sizi.
polis zile basıp açın kapıyı diye uyardı filan neyse açtılar kapıyı. kadının saç baş dağınık. bişi olmadı kocam telefonda tartışıyordu komşulardan özür dilerim dedi. polis yine birşey yapamadan gitti mk.
sabah oldu herkes bana diyorki sen niye adamın kapısını çaldın şimdi senin polisi aradığını öğrenecek filan :S
koca adamlar götünden korkuyor mk. dedim abi adam silahlı işid militanı değil ye neden kokacam ayyaşın teki zaten.
hem burada biz oturuyoruz bizi rahatsız edemez mına koruz dedim. kadını hergün dövüyor zaten.
sonuç: öyle insanlar varki birinin hayatını kurtarmana bile engel oluyor cahilliği ile.