folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balığım Kayboldu (Şaka Değil)

Balığım Kayboldu (Şaka Değil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

walla şaka maka ya bi kedi aldı bunu, ya bu dışarı atladı bi fareyle kaçtılar. yoksa geriye bilim kurgu kalıyo :| buharlaştı  ışınlandı felan :|

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
    balık sıkıldı gece atladı akvaryumdan ordan geçen farede baktı gece gece ziyafet oh aq diyip zıkkımlandı, ne olcak :W uçarak gitmedi ya... :|

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hacı büyük ihtamalle 4 balıktan biri katil benim bir japonum vardı kendi halinde masum mazlum bişeydi bi gece  neye kızmışsa cama yapışan derisi zımpara kağıdı gibi olan 12cm lık vatozumun beynini emmiş balıgın kafasının üstü yoktu   ertesi gecede albino köpek balıgımının gözleri kafasının bi kısmı ve karnı yoktu vs vs bi haftada 6 katliyam gerçekleştirdi son olarakta veliferalarımın kafalarnı ve kuyruklarnı yiyerek  akvaryumda yanlz kaldı şimdi pul yem kesmeyince kıyma falan atıyom silip süpürüyo

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

hocam su dünyasının kuralı şudur:

BÜYÜK BALIK, KÜÇÜK BALIĞI YER.

ama senin durum biraz farklı; büyük balık yenmiş galiba :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

hocalar googlede aradım bi akvaryum sitesinde biri daha japonum kayboldu demiş tartışılmış konu ama çözüm yok balığı bulamamış ? 

acaba dediğiniz gibi katilmi var balıklarımın içinde? cüce japondan şüpeleniyorum ama ? delilleri ne yaptılar peki? kılçığını felandamı yediler amk:D

Hayat paylasmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

PoLiZei bunu yazdı:
    -----------------------------

hocalar googlede aradım bi akvaryum sitesinde biri daha japonum kayboldu demiş tartışılmış konu ama çözüm yok balığı bulamamış ? 

acaba dediğiniz gibi katilmi var balıklarımın içinde? cüce japondan şüpeleniyorum ama ? delilleri ne yaptılar peki? kılçığını felandamı yediler amk:D

-----------------------------

akvaryumun içinde oyuncak şato gibi bişey var mı onun içinde falan sıkışıp kalmasın garibim :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

vala ben delillerin bir kısmını motorun içinden çıkardım :D

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

diğer balıkları işkenceyle konuştur hacı ''konuşun leyyyynnn ne tarafa kaçtı leyyynn''..:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

benimde anlamadığım küçükken karıncayı alır tüpün içine koyardım sabah kalktığımda karınca ortadan kaybolurdu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

akvaryumun içindek tüm balıklar japon balıgı ise japon balıkları birbirini yemez ve akvaryumdan atlıyamaz. insan işidir o  sen çevredeki insanlardan şüphelen.

yukarda bi arkadaşta japon balıgı vatoz balıgının beynini yedi sonra bi balıgın daha gozunu yedi demiş. japon balıgı deildir o balık. başka bi cinstir.

Toplam Hit: 7622 Toplam Mesaj: 46