Balığım Kayboldu (Şaka Değil)
-
walla şaka maka ya bi kedi aldı bunu, ya bu dışarı atladı bi fareyle kaçtılar. yoksa geriye bilim kurgu kalıyo :| buharlaştı ışınlandı felan :|
-
balık sıkıldı gece atladı akvaryumdan ordan geçen farede baktı gece gece ziyafet oh aq diyip zıkkımlandı, ne olcak :W uçarak gitmedi ya... :|
-
hacı büyük ihtamalle 4 balıktan biri katil benim bir japonum vardı kendi halinde masum mazlum bişeydi bi gece neye kızmışsa cama yapışan derisi zımpara kağıdı gibi olan 12cm lık vatozumun beynini emmiş balıgın kafasının üstü yoktu ertesi gecede albino köpek balıgımının gözleri kafasının bi kısmı ve karnı yoktu vs vs bi haftada 6 katliyam gerçekleştirdi son olarakta veliferalarımın kafalarnı ve kuyruklarnı yiyerek akvaryumda yanlz kaldı şimdi pul yem kesmeyince kıyma falan atıyom silip süpürüyo
-
hocam su dünyasının kuralı şudur:
BÜYÜK BALIK, KÜÇÜK BALIĞI YER.
ama senin durum biraz farklı; büyük balık yenmiş galiba :)
-
hocalar googlede aradım bi akvaryum sitesinde biri daha japonum kayboldu demiş tartışılmış konu ama çözüm yok balığı bulamamış ?
acaba dediğiniz gibi katilmi var balıklarımın içinde? cüce japondan şüpeleniyorum ama ? delilleri ne yaptılar peki? kılçığını felandamı yediler amk:D
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar googlede aradım bi akvaryum sitesinde biri daha japonum kayboldu demiş tartışılmış konu ama çözüm yok balığı bulamamış ?
acaba dediğiniz gibi katilmi var balıklarımın içinde? cüce japondan şüpeleniyorum ama ? delilleri ne yaptılar peki? kılçığını felandamı yediler amk:D
-----------------------------akvaryumun içinde oyuncak şato gibi bişey var mı onun içinde falan sıkışıp kalmasın garibim :D
-
vala ben delillerin bir kısmını motorun içinden çıkardım :D
-
diğer balıkları işkenceyle konuştur hacı ''konuşun leyyyynnn ne tarafa kaçtı leyyynn''..:D
-
benimde anlamadığım küçükken karıncayı alır tüpün içine koyardım sabah kalktığımda karınca ortadan kaybolurdu.
-
akvaryumun içindek tüm balıklar japon balıgı ise japon balıkları birbirini yemez ve akvaryumdan atlıyamaz. insan işidir o sen çevredeki insanlardan şüphelen.
yukarda bi arkadaşta japon balıgı vatoz balıgının beynini yedi sonra bi balıgın daha gozunu yedi demiş. japon balıgı deildir o balık. başka bi cinstir.