Balığım Kayboldu (Şaka Değil)
-
akvaryumdaki izler taze, fazla uzaklaşmış olamaz dedim ve iyice aramaya başladım malesef ölüsünü buldum:(
akvaryumu koyduğum uzun masanın altına gitmiş bakmıştım ama görememiştim masayı iyice çektim taa ortalara doğru gitmiş akvaryumun üstünde bişi yoktu
-
kediler fırlamadır. sen hiç çizgi flim izlemedin mi hacı kedinin denemedigi teknık kalmıyor
-
Rakı bıraktıysan eğer ofiste. Rakı > Balık
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------akvaryumdaki izler taze, fazla uzaklaşmış olamaz dedim ve iyice aramaya başladım malesef ölüsünü buldum:(
akvaryumu koyduğum uzun masanın altına gitmiş bakmıştım ama görememiştim masayı iyice çektim taa ortalara doğru gitmiş akvaryumun üstünde bişi yoktu
-----------------------------
unutursun hoca sakın kendine zarar verme onu sen öldürmedin :P -
acemi-webci bunu yazdı:
PoLiZei bunu yazdı:
akvaryumdaki izler taze, fazla uzaklaşmış olamaz dedim ve iyice aramaya başladım malesef ölüsünü buldum:(
unutursun hoca sakın kendine zarar verme onu sen öldürmedin :P
-----------------------------ölenle ölünmez ....
-
Yigit bunu yazdı:
susurluk gibi :D
-----------------------------muhauhauhauha şimdi böyle konuya anca böyle cevap verilirdi :D
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------son şakasını yaptı :(
-
Fare falan bak dukkanda, evrim gecirmis olabilir.
-
fare filan yok ya nyse ötekiler ufak zaten atlayamaz ileride başka balıkda alıcam üstünü kapatıcam abi atlamaz japonlar diyolardı ama atlıyor
-
akvaryumun arkasına bak bazen akvaryumun dışına atlıyabiliyorlar başıma gelmişti duvara yapışmış halde bulmuştum :D