folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balık Almayı Düşünüyorum Önerileriniz ?

Balık Almayı Düşünüyorum Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Balık ve kaplumbaga beslmeye karar verdim.Fakat balıklardan anlamadıgım için bi fikrim yok. 

öncelikle akvaryum almalımıyım almalıysam kaca kac olmalı vefiyat aralıgı nedir ? (2 balık için) yoksa fanusum falan var fanusta yaşarmı 

aradıgım balıkta şöyle güzel görünümlü,ucuz,uzun ömürlü tercihen su kaplumbagasiyle yaşayabilcek bişi arıyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

japon balıgı almada ne alırsan al bi sıcıyorlar kendi boylari kadar :) ciklet falan besle kaplumbaga bakması cok zor ilgi ister ilac ister falan fisman ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

hayatim kadar balik besledim oncelikle akvaryum almassan ya da akvaryum gibi büyük bir şey bulamassan balik olur en iyi si sen al akvaryumu

BİRDE BALIK HANGİ RENK OLUCAK?

BEYAZ TURUNCU=JAPON BALİĞİ

MAVİ=YUNUS BALIĞI (KÜCÜKLERİNDEN)

TURUNCU=PAPAĞAN BALIGI

daha saymakla bitmez :)

Profesyonel Öküz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

japon balıgı almada ne alırsan al bi sıcıyorlar kendi boylari kadar :) ciklet falan besle kaplumbaga bakması cok zor ilgi ister ilac ister falan fisman ..

hoca niye öyle diyorsun japon balıkları mükemmel hayvanlar ben fanusun suyunu 1 ay temizlemedim balık bile görünmüyordu gıkı çıkmadı hayvanın çok dayanıklılar. Isıtıcı derdi falan da yok yani. Sonra akvaryum alınca lepistes beslemeye çalıştım hemen ölüyolardu :D

birde kablumbağa alıcaksan ufak palmiyeli kutulardan alma hayvan kafayı yiyor :D bende var bi tane öyle bi kutuda. Bana kalsa almazdım ama komşu verdi. Öyle druyor işte.

memento mori.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

lepstes olabilir hacı... renkli cıvıl cıvıl istiyorsan çöpcü veya japon al... yalnız özen göstereceksen al...

mesel bnm lepsteslerim vardı 3 tane... 3 gün arkadasta kaldım ilgilenemedim. akvaryumda çatlak varmış sızıntı yapmıs. eve geldiğimde 1 cm suda yan yan yüzmeye çalışıyodu biri can çekişiyodu. diğer 2 si mefta olmuş zaten... aldım bardağa koydum ama yaşamadı oda öldü...akvaryum bakımı özen ister...

AMA sana lepstes, japon ve çöpcü al derim :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

rebellisch55 bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

hoca niye öyle diyorsun japon balıkları mükemmel hayvanlar ben fanusun suyunu 1 ay temizlemedim balık bile görünmüyordu gıkı çıkmadı hayvanın çok dayanıklılar. Isıtıcı derdi falan da yok yani. Sonra akvaryum alınca lepistes beslemeye çalıştım hemen ölüyolardu :D

birde kablumbağa alıcaksan ufak palmiyeli kutulardan alma hayvan kafayı yiyor :D bende var bi tane öyle bi kutuda. Bana kalsa almazdım ama komşu verdi. Öyle druyor işte.

evet o da doğru :)

Profesyonel Öküz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

lepstes olabilir hacı... renkli cıvıl cıvıl istiyorsan çöpcü veya japon al... yalnız özen göstereceksen al...

mesel bnm lepsteslerim vardı 3 tane... 3 gün arkadasta kaldım ilgilenemedim. akvaryumda çatlak varmış sızıntı yapmıs. eve geldiğimde 1 cm suda yan yan yüzmeye çalışıyodu biri can çekişiyodu. diğer 2 si mefta olmuş zaten... aldım bardağa koydum ama yaşamadı oda öldü...akvaryum bakımı özen ister...

AMA sana lepstes, japon ve çöpcü al derim :))

hoca lepistesler canlı doğuruyorya o çok güzel oluyor. kuluçka makinası mübarek :D

memento mori.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

rebellisch55 bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

yokla lepstes iyi balıktır. biraz ilgi ister sadece. ben akvaryumdaki sızıntıyı fark etseydim yaşıyor olacaklardı... çok zor büyüyolar ama :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

göze hoş gelsin yeter :D 

betalar güzel duruo kuyruklu falan

fosforlu renkler tercihim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmrich
    mmrich's avatar
    Erkek

capon al gitsin ya :D

http://www.karikaturdunyasi.com/uploads/extgallery/public-photo/medium/2000_07_20_3df40b.gif
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

fosforluysa :)

Papagan baliği

yunusbaliği (kücük olan ) :]]]]

piranha :/

Profesyonel Öküz
Toplam Hit: 2364 Toplam Mesaj: 20