Balık Almayı Düşünüyorum Önerileriniz ?
-
Balık ve kaplumbaga beslmeye karar verdim.Fakat balıklardan anlamadıgım için bi fikrim yok.
öncelikle akvaryum almalımıyım almalıysam kaca kac olmalı vefiyat aralıgı nedir ? (2 balık için) yoksa fanusum falan var fanusta yaşarmı
aradıgım balıkta şöyle güzel görünümlü,ucuz,uzun ömürlü tercihen su kaplumbagasiyle yaşayabilcek bişi arıyorum.
-
japon balıgı almada ne alırsan al bi sıcıyorlar kendi boylari kadar :) ciklet falan besle kaplumbaga bakması cok zor ilgi ister ilac ister falan fisman ..
-
hayatim kadar balik besledim oncelikle akvaryum almassan ya da akvaryum gibi büyük bir şey bulamassan balik olur en iyi si sen al akvaryumu
BİRDE BALIK HANGİ RENK OLUCAK?
BEYAZ TURUNCU=JAPON BALİĞİ
MAVİ=YUNUS BALIĞI (KÜCÜKLERİNDEN)
TURUNCU=PAPAĞAN BALIGI
daha saymakla bitmez :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
japon balıgı almada ne alırsan al bi sıcıyorlar kendi boylari kadar :) ciklet falan besle kaplumbaga bakması cok zor ilgi ister ilac ister falan fisman ..
-----------------------------hoca niye öyle diyorsun japon balıkları mükemmel hayvanlar ben fanusun suyunu 1 ay temizlemedim balık bile görünmüyordu gıkı çıkmadı hayvanın çok dayanıklılar. Isıtıcı derdi falan da yok yani. Sonra akvaryum alınca lepistes beslemeye çalıştım hemen ölüyolardu :D
birde kablumbağa alıcaksan ufak palmiyeli kutulardan alma hayvan kafayı yiyor :D bende var bi tane öyle bi kutuda. Bana kalsa almazdım ama komşu verdi. Öyle druyor işte.
-
lepstes olabilir hacı... renkli cıvıl cıvıl istiyorsan çöpcü veya japon al... yalnız özen göstereceksen al...
mesel bnm lepsteslerim vardı 3 tane... 3 gün arkadasta kaldım ilgilenemedim. akvaryumda çatlak varmış sızıntı yapmıs. eve geldiğimde 1 cm suda yan yan yüzmeye çalışıyodu biri can çekişiyodu. diğer 2 si mefta olmuş zaten... aldım bardağa koydum ama yaşamadı oda öldü...akvaryum bakımı özen ister...
AMA sana lepstes, japon ve çöpcü al derim :))
-
rebellisch55 bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------hoca niye öyle diyorsun japon balıkları mükemmel hayvanlar ben fanusun suyunu 1 ay temizlemedim balık bile görünmüyordu gıkı çıkmadı hayvanın çok dayanıklılar. Isıtıcı derdi falan da yok yani. Sonra akvaryum alınca lepistes beslemeye çalıştım hemen ölüyolardu :D
birde kablumbağa alıcaksan ufak palmiyeli kutulardan alma hayvan kafayı yiyor :D bende var bi tane öyle bi kutuda. Bana kalsa almazdım ama komşu verdi. Öyle druyor işte.
evet o da doğru :) -
Silent_King bunu yazdı:
lepstes olabilir hacı... renkli cıvıl cıvıl istiyorsan çöpcü veya japon al... yalnız özen göstereceksen al...
mesel bnm lepsteslerim vardı 3 tane... 3 gün arkadasta kaldım ilgilenemedim. akvaryumda çatlak varmış sızıntı yapmıs. eve geldiğimde 1 cm suda yan yan yüzmeye çalışıyodu biri can çekişiyodu. diğer 2 si mefta olmuş zaten... aldım bardağa koydum ama yaşamadı oda öldü...akvaryum bakımı özen ister...
AMA sana lepstes, japon ve çöpcü al derim :))
-----------------------------hoca lepistesler canlı doğuruyorya o çok güzel oluyor. kuluçka makinası mübarek :D
-
rebellisch55 bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
yokla lepstes iyi balıktır. biraz ilgi ister sadece. ben akvaryumdaki sızıntıyı fark etseydim yaşıyor olacaklardı... çok zor büyüyolar ama :)) -
göze hoş gelsin yeter :D
betalar güzel duruo kuyruklu falan
fosforlu renkler tercihim :)
-
capon al gitsin ya :D
-
fosforluysa :)
Papagan baliği
yunusbaliği (kücük olan ) :]]]]
piranha :/