Balık Almayı Düşünüyorum Önerileriniz ?
-
Çöpçü balığı ne işe yarar ?Sanıldığının aksine diğer balıkların sıçtığını yemezler. Fakat akvaryuma atılan ve diğer balıkların yemediği yem artıkları ve benzerlerini silip süpürürler... bitki artıkları ve hayvan boku dışında ne bulurlarsa yerler. Sarı prensesle yaşayamazlar. siyah benekli olanları tercihimdir. güzel balıktır Suyun temizlenmesini sağlar. Çoğu balık suya atılıp yenmeyen yemlerin oluşturduğu su kirliliği nedeniyle ölür. ama çöpçü yem artıkları yiyerek suyun bu nedenle kirli kalmasını engeller. çok faydalı balıktır...
-
uskumru al 4 milyon kilosu
-
Bilmediğiniz konular üstünde nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz ki renge göre balık mı alınır hoca:|
fanusta balık yaşamaz.Hele yunus gibi malawi chiclid hiç yaşamaz.
Bütçe söyle ona göre bişey diyelim -
Beta balıgı al bardak ta bile yaşar :D
-
ilk başlar acemilik dönemleri oldugu için balıkları öldürmen nornal bunun için dayanıklı bi tür olan japonla başla. ben bu işi sürekli yaparım diyorsanda kıy paraya büyük bişey al.. Benin akvaryum 85 cm. içindede tonla lepistes var sayısını bilmiyorum :D
-
Büyük bir akvaryum alırım bitkili yaparım diye düşünürsen

Kardinal Neon Tetra.
-
tantum bunu yazdı:
-----------------------------
ilk başlar acemilik dönemleri oldugu için balıkları öldürmen nornal bunun için dayanıklı bi tür olan japonla başla. ben bu işi sürekli yaparım diyorsanda kıy paraya büyük bişey al.. Benin akvaryum 85 cm. içindede tonla lepistes var sayısını bilmiyorum :D
-----------------------------Stifler bunu yazdı:
Büyük bir akvaryum alırım bitkili yaparım diye düşünürsen

Kardinal Neon Tetra.
-----------------------------yok amacım zaten balıkcılık,balık yetiştiriciliği veya balık bilmem nesi deil hobi olarakta deil yani bi profesyonellik düşünmüyorum sadece bakcam :)
balık için 20 25 falan bi bütçe yeter sanırsam
ayrıca bildigim kadarıyla akvuryamda canlı bitki yetiştirmek özellikle profesyonnellik ve tecrübe isteyen bi iş
-
bi kırmızı bi de mavi beta al aynı akaryuma koy sonra da olanları izle
-
FCN bunu yazdı:
yok amacım zaten balıkcılık,balık yetiştiriciliği veya balık bilmem nesi deil hobi olarakta deil yani bi profesyonellik düşünmüyorum sadece bakcam :)
balık için 20 25 falan bi bütçe yeter sanırsam
ayrıca bildigim kadarıyla akvuryamda canlı bitki yetiştirmek özellikle profesyonnellik ve tecrübe isteyen bi iş
-----------------------------1 yıl kadar bu balıklara baktım. bitkide yetiştirdim. profesyonellik ve tecrübe isteyen bir iş değil :) anibias mı öyle bir bitki var zahmetsiz ekiyorsun büyüyor. Yeterki ışık olsun.