Balık Yağı Kullanan?
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------ben küçükken alıyodum doktorlar önermiş babama benim için
süper lanet bişey
ağzımın tadının içine ediyodu
ne tat ne tuz hiçbişey bırakmıyodu
hiçsevmiyorum
tavsiye ederim ama
@kötüşirine
güldürdün beni :)
-----------------------------Eskiden di tatsız balıkyağları şimdikilerde içinde çilek limon portokal felan filan var zamane çocukları şanslı Yaşasın zinco mega :P mesela kapsüller var "Midede patlıyor. (:
AAa neden güldün???
-----------------------------vay be haplara bak midede patlıyo
benim zamanımda [ben 20 yaşındayım bu arada bakmayın 80 yaşındaymışım gibi konuştuğuma :)] tadı tuzu olmayan haplardan vardı
çok iğrençlerdi
harbiden şanslıymış şimdiki çocuklar
neden güldün diye soruyo bide :)
-
gerçekten kilo alacağımı bilsem çarşıya çıkıp koliyle alacağım ama sanmıyorum:(
her türlü makarna ekmek pilav vs yiyorum kilo alamıyorum. % 100 kilo alabilinir mi bunu yeyince?
kilo : 68, geçen senede 68 idi.
-
anam ben hiç sevmiyodum o balık yağlarını benm içtiklerim yada öyle hatırladıklarım böle minik misket gibi sarı bi rengi vardı haliyle almam gerekiyodu okula başlayan birinn 17 kilo olması kanmca sorundu onların gözlerinde bi de zırt pırt hasta olan bi velet olunca
nöronlardı sinaptik bağlantılardı felan sadece gelişim aşmasında mı yoksa her yaştamı etkili şöleki yane 60 aşındaki adam bunu alsa bi artısı eksisi olur mu olursa ne olur?
-
orta okulda boyu kısa bi arkadaş vardı o da boyum uzasın diye kullanıyodu
aradan 1-2 sene geçti bayabi boyatmış.
-
abi çocukluğum boyunca hep kullandım bunu, sonuç ortada :P
yani kesinlikle kullan derim, ama tablet önermem, yağını kullanırsan daha iyi olur.
tadı biraz iğrençtir ama gene de o iğrençliğe katlanmaya değer.
uzun lafın kısası hiç düşünme devam et kullanmaya,ama yağ olursa daha iyi olur dediğim gibi. portakallı falan da alma, ne kadar işlenmemiş saf olursa o kadar faydalı.
hadi kendine iyi bak :)
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------anam ben hiç sevmiyodum o balık yağlarını benm içtiklerim yada öyle hatırladıklarım böle minik misket gibi sarı bi rengi vardı haliyle almam gerekiyodu okula başlayan birinn 17 kilo olması kanmca sorundu onların gözlerinde bi de zırt pırt hasta olan bi velet olunca
nöronlardı sinaptik bağlantılardı felan sadece gelişim aşmasında mı yoksa her yaştamı etkili şöleki yane 60 aşındaki adam bunu alsa bi artısı eksisi olur mu olursa ne olur?
Benim izlediğim belgesel türü şeyde gelişim aşamasındaki çocuklara veriyodular ama mantık aynı yetişkinlerdede işe yarar kanımca.. Nöronlar arasındaki boşluklarda iletimi sağlayan şeyin omega3 olduğu düşünülüyo.Bencede öyle çünkü kendimdeki gelişimi görebiliyorum..Hafıza baya kuvvetlendi,karar alıp vermem hızlandı vs.. -
Bünyeden bünyeye değişir kardeşim. Bende kullandım kilo problemim olduğu için fakat metabolizmam çok hızlı çalışıyomuş hiç bişi yapmadı..İleri yaşlarda problem yaratıyomuş bıraktım sonra..
-
kilo aldırıyo dedikleri herbişeyi kullandm diyebilirm..yani kilo almak için herşeyi yaptım..
ama bünye öle bi bünyeki amk 3sene önce günde 4ekmek yiyodum tık yoktu..inanmıcaksınız şimdi günde 2pohaça 2-2,5 paket sigara başka bişey yok kilo yine aynı:S
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
Bünyeden bünyeye değişir kardeşim. Bende kullandım kilo problemim olduğu için fakat metabolizmam çok hızlı çalışıyomuş hiç bişi yapmadı..İleri yaşlarda problem yaratıyomuş bıraktım sonra..
Ne gibi problem yaratıyomuş ileriki yaşlarda? -
balık yağı ve kekik yağı benim korkulu rüyam biz köylüyüz haliyle evlerde bulunurdu neneme her gittiğimde zorla ikisindende içirirdi okulun en şişkosuydum ilkokulda ortaokuldada şişkoydum puhaha sonra liseye geçtim azimle binlerce kilo verdim şu anda iyiyim tabi kilo aldırıyor ama bu yaştan sonra bişiy olmas sana
bak yine hüzünlendim bebeler alay ederdi benle şimdi görenler memlekette hayret edior
balıkyağına hayır..yalnız kekik yağının tadı daha kötü öggghh