Balkon Magandası!!! :S
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
athzai dir o başkası olamaz
üst düzey yöneticiymiş!...:P -
yok izmirde öle bi olay duyulmadı athzai değil :D
rene birden kafayı üşütüp baykuşa saldırıyım derken böle bşi yapmasın ?
-
impala aq senin
ayrıca bizim ev müstakil boşuna abartmıyın aq :D
-
La athzai doru sölüo olay istanbulda olmuş athzai bana 20-30dk uzaklıkta oturuyo ki ben izmirdeyim :D kimse çıksın len yarılcam meraktan :D
Not: ya meraktan ya ... :D
Not2: benim başıma meraktan gelsin diye bu kadar meraklıyım :P
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
Beyler şimdi gördüm haberlerde,birisi havalı tüfekle balkondan ateş edip çocuğun birinimi öldürmüş ne,bunun bizle ne alakası var demeyin çünkü adam bir bilgisayar firmasında üstdüzey yöneticiymiş... :S lan bizden birimiki bi haberiniz varmı?Havalı tüfekle öldürmüş çocuğu,havalı tüfeğin yapısını değiştirip güçlendirmiş.Bizden birimi varmı gören duyan?Aramızda psikopatlar var hani belki kazayla fln bişi olmuş olabilir...
benim arkadaşın kuzensarhoşmuş
normal zamanında adam melek
içtiği zaman şeytan dio
o karşı balkondaki adamı baykuş zannetmiş öyle ateş etmiş
oğlunu da baykuşu ölmedi sanmış öyle vurmuş
arkadaş anlattı da adam iyi biri aslında sadece alkol tedavisi görmesi gerekio
-
ohaaa demekten başka bişi gelmedi aklıma... adamı nasıl baykuş sanmış yav..hadi onu geçtim oğlunuda ona benziyo diyemi baykuş sandın...hadi onlarıda anladım baykuşun ne zararı var sana orda dursun hayvancağız...gider 2 fare avlar yazık yolunu bulur oda gece gece ne öldürmeye kalkışıyon hayvanı
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
Abi bebeye değil öyle ortaya sıkmıştır yahut bi yere sıkmıştır ama sekmiştir bilemeyiz,o baykuşa sıktım deyip bayaa bi sıkmış :D ama adını fln duyamadım,bizden birimi diye merak ettim sadece,bilgisayar firması,üstün zeka ve havalı tüfeği geliştiricek psikopat bi ruh başka nerde olur :D
-----------------------------bizden biriyse gurur mu duycan aq siktirik adamin yaptigina bakin :@
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
ohaaa demekten başka bişi gelmedi aklıma... adamı nasıl baykuş sanmış yav..hadi onu geçtim oğlunuda ona benziyo diyemi baykuş sandın...hadi onlarıda anladım baykuşun ne zararı var sana orda dursun hayvancağız...gider 2 fare avlar yazık yolunu bulur oda gece gece ne öldürmeye kalkışıyon hayvanı
olm dedim ya adam içmiş içmiş baya içmiş (reneye özenmiş :D) tabi adamda rene gibi bünye nerde? karşı balkondakini baykuş sanmış almış havalıyı hurra!! al sana alkolün zararı ()o()()() -
ne güzel ya adam avlanma içgüdüsünü tatmin etmiş işte :D
-
GrayWolf bunu yazdı:
--------------------------------RudeboY--- bunu yazdı:
Abi bebeye değil öyle ortaya sıkmıştır yahut bi yere sıkmıştır ama sekmiştir bilemeyiz,o baykuşa sıktım deyip bayaa bi sıkmış :D ama adını fln duyamadım,bizden birimi diye merak ettim sadece,bilgisayar firması,üstün zeka ve havalı tüfeği geliştiricek psikopat bi ruh başka nerde olur :D
-----------------------------bizden biriyse gurur mu duycan aq siktirik adamin yaptigina bakin :@
-----------------------------Burdaki "siktirik adamin" benmiyim acaba?Hee gurur duycam aramızda iyi avcılar & atıcılar varmış diye tövbe tövbe :S :@ ben ne dediim;
zeka+bilgisayar şirketinde yöneticilik+güçlendirilmiş havalı tüfek denince aklıma bizim burası geldi dedim ;)