Balkonda Oturmak Ne Zamandan Beri Yasak?
-
The_Cure bunu yazdı
polisi siz çağırın abi böyle böyle diyin babam böyle ben böyleyim karı bizi rahatsız ediyor diyin. Beklemediği yerden yesin darbeyi
Tam bunu diyecektim ki yazmış the_cure
-
dal daşşak gez kanka. karı belki böylesini istiyordur :F zarf atıyordur :F
-
:D :D Ben olsam yarı çıplak donla dururum balkonda. :D
-
seks hikayesi introsu gibi lan.
"babamla yazlıkta her gece balkonda oturuyoduk.karşı komşumuz nurdanelli teyze beni arayıp bundan rahatsız olduğunu söyledi.telefonda tartıştık "bekle geliyorum" diyip kapattım evine gittim kapıyı çaldım "içeri buyurmazmısın delikanlı?" dedi. nurdanelli teyze 45 yaşında 180 boyunda hafif balık etli ............"
-
Senin icin yazmiyorum ama bende 3 yil duzce akcakoca da oturdum malum yazlik bir yer bir suru de yazlikci oluyor gidip yazlikci sitelerden almamis aidati cok oluyor veya fiyati aparman dairesine gore cok oluyor diye apartman dairesinden almis gencler geliyor balkonda iciyor siciyor sonra basliyorlar *ikinden *otunden konusmaya, gelde *ikme boylelerini. Yani bazi arkadaslar yazmis ya balkon benim donumla otururum afedersiniz ama bok oturursunuz sen gozum kasim diyene kadar gotundeki donu basina gecirirler hic anlamazsin. yazlikci siteleri haric oyle siradan mahallede aparman dairesini yazlik olarak kullanacaksan o bolgeye gore davranacaksin yoksa asarim keserimle o is olmuyor sen senede 1 ay geliyorsun adam oranin yerlisi derdini anlatana kadar kafan gozun dagilir hic anlamazsin ne oldu bana dersin :) tabi adamina denk gelmezsin arada bir istisnalar olur :)
-
oliWeR bunu yazdı
Senin icin yazmiyorum ama bende 3 yil duzce akcakoca da oturdum malum yazlik bir yer bir suru de yazlikci oluyor gidip yazlikci sitelerden almamis aidati cok oluyor veya fiyati aparman dairesine gore cok oluyor diye apartman dairesinden almis gencler geliyor balkonda iciyor siciyor sonra basliyorlar *ikinden *otunden konusmaya, gelde *ikme boylelerini. Yani bazi arkadaslar yazmis ya balkon benim donumla otururum afedersiniz ama bok oturursunuz sen gozum kasim diyene kadar gotundeki donu basina gecirirler hic anlamazsin. yazlikci siteleri haric oyle siradan mahallede aparman dairesini yazlik olarak kullanacaksan o bolgeye gore davranacaksin yoksa asarim keserimle o is olmuyor sen senede 1 ay geliyorsun adam oranin yerlisi derdini anlatana kadar kafan gozun dagilir hic anlamazsin ne oldu bana dersin :) tabi adamina denk gelmezsin arada bir istisnalar olur :)
-
sevişmek istiyor
-
Bu olayın bı benzerı İzmir de üst komşumuzun başına gelmişti adam 55 60 yaşlarında şişe dibi gözlük takıyo karşı blokta ki kadın iftira attı adama
perdeyi aralayıp kızımın odasına bakıyo felan demiş bi de apt toplantısında :D hareketleriniz nolmalse bağrış çağrış konuşmuyorsanız bak keyfine affdrsin ama sikine bilen takma o mk dmun kokoşunu ..
-
@oliWeR hacı ben yazlıkçı değilim zaten 4 sene oldu yerleşeli. 4 senede hiç bir şey olmamış da bi kaç günde mi bu karıya basmış sıkıntı onu çözemiyoruz. Hemen karşıda bize daha yakın bir apartman var kimsenin sıkıntısı yok da daha uzakta sadece balkonu bir kısmını görebilen karının sıkıntısı var yani.
Yarın gidip branda alıcam branda çekicem balkonun köşesine onun görüş alanına göre mature sevmiyorum uğraşamam karıyla. Rüzgarda sıkıntı çıkmasın diye balık gözü açtırcam umarım bu sefer de deliklerden gözetliyorsunuz demez karı :|
-
Hacı sen de illa şirinlik yapacağım diye uğraşıyorsun kadına ha.
Senin de gönlün var besbelli :) :P :P :P