Balkonda Oturmak Ne Zamandan Beri Yasak?
-
Balkon sapığı olduğumuz için özelden arıyor kapattım telefonu ben de özele. Satılık levhasından görmüş numarayı. Şehir didim dışarda ingilizler cıbıl cıbıl dolaşıyor kimse ses etmiyor bizim balkonda oturmamız sapıklık oluyor. Vallahi sinir oldum ya öyle böyle değil. İnsan tedirgin oluyor ister istemez satıp gidicem kodumunun evini adımızı sapığa çıkaracak karı :D
@Triumph ya hacı dağdan gelmedik ağaç kavuğunda yetişmedik edebimizle oturuyoruz balkonda. Ha şu var, babam sokağa çıkamıyor gözleri görmediği için balkonda fazla takılıyor. Balkonun duvarı yüksek öyle bir durumda o kadarını zaten göremezler. tahminimce karı ne zaman balkona çıkmak istese bizi balkonda gördüğü için sıkıntı basmış olmalı.
pesimistzombie tarafından 31/Ağu/14 16:18 tarihinde düzenlenmiştir -
şaka gibi :)))
-
balkonu bırak sokağa çıktığımda daltaşak geziyorum kimsenin laf ettiği yok "bizimde anamız bacımız var" edebiyatı yapabilecek insan evladı yok millet nelerle karşılaşıyo amk. :)
-
cidden şikayet edecek gibi duruyorsa ilk sen git şikayet et .
3 tane çiçek koy onun tarafına doğru tmm dır.
-
The_Cure bunu yazdı
polisi siz çağırın abi böyle böyle diyin babam böyle ben böyleyim karı bizi rahatsız ediyor diyin. Beklemediği yerden yesin darbeyi
Bunu söyleyecektim, yazmış mürti. Aklın yolu bir. Cidden siz arayın, hatta gidin şikayetçi olun karakolda, arayarak işlem yapmazlar. Bu sayede yarın arayıp şikayetçi olursa anlamı kalmaz. Polise bu tür şikayetler çok gidiyor ve bu yüzden çok ciddi bir suçlama olmadığı sürece veya tanıdık pekde ilgilenmiyorlar. video çekerek kanıtlaması filan gerekiyor vs. vs.
Ancak bundan daha kötüsü, yurdumun insanının bu konudaki hassasiyetini bilrisin, anlatmaya lüzum yok. Bu kadın kocası, ağbisi, dayısı vs. vs. birilerine durumu bu şekil aktardığında, sana değil elbette ona inanacaklar ve sen olsan sana böyle bir şey iletilse ne yaparsın sen düşün. Bence bu işi ciddiye alın, bir an önce polise şikayet edin önce. Ha balkona çıkmayıda elbette kesmeyin sakın, sizin huzurunuzu kaçırmaya da hakkı yok, geri çekilmek yok yola devam.
-
Bence kadın açıp gösterior hoca. Siz de göremeyince kadını sonunda böyle bi yola başvurmuş :D
-
kardeşim bu aleni insan haklarına müdaheledir en başta. dedikleri gibi polise önce sen git şikayette bulun, kendisinin sizin yaşam alanınıza müdahale ettiğine dair tutanak tutturursun olur biter bu iş sonra bak bakalım bir daha bir şey diyebiliyor mu
-
o değilde tanımadığınız biri sizin numaranızı nereden bulmuş onu çözemedim ben hala :S
-
The_Cure bunu yazdı
polisi siz çağırın abi böyle böyle diyin babam böyle ben böyleyim karı bizi rahatsız ediyor diyin. Beklemediği yerden yesin darbeyi
-
rahmetli dedem aklıma geldi. boxerla terasa çıkıp dürbünle bakardı antalyada. canım dedem ah be :))
BerkayCit tarafından 31/Ağu/14 17:00 tarihinde düzenlenmiştir