Balkonumdaki Kırlangıç Yuvasını İzlemek İstiyorum.
-
Balkonumda kırlangıç yuvası var. Her sene gelir ve yavru yapar. Yalnız tembel kırlangıç benimkisi başka yuvalarda 3-4 yavru varken bizimki 1 yavru yapar sene boyu. Fotoğrafcının oradaki yuvanın sahibi kırlangıç geçen yaz 2 batımda 7 yavru yaptı. Bunu şunun için söylüyorum mevcut yumurtayı ya da yavruyu izledim izledim izleyemessem seneyi beklemek zorunda kalacağım.
Yuvayı ve yavruyu izlemek için tek şansım var. Yuvayı izleyebileceğim tercihen kablosuz IP kamera veya vebcam arıyorum. Olmassa olmaz özelliği kızıl ötesi aydınlatmalı gece görüş özelliği (görünür ışık verenler hayvanı rahatsız eder) olacak ve birde yuvanın içini görmek istediğimden eyilip bükülebilen türden olacak zira yuva ağzı tavana sıfır.
Daha iyi bir fikri olan varsa da tüm tavsiyelere açığım.
-
dediğin gibi 44led gece görüş ip bir kamera alabilirsin çok rahat izlersin ethernetide çek gözelce yuvaya kayıt süresini ayarla ve günlerce izle sonra hızlı çekimde bizlerle paylaş :))
-
Klasik gece görüş kamerelar işimi görmez zira sensör cihazın ortasında. Tavana sabitlediğimde 1-2 cm tavan hizasından aşağıda olurki yuvanın içini kaçırırım.
-
dediğim klasik değil hocam zaten :)
-
REsmin veya link varmı? Satış sitesi vb.
-
yardımcı olamicam ama soru hoşuma gitti :D uplamış olurum
-
doom olmayan şu şekilde bir şeyler alabilirsin
mesala bu lg'nin day night bir kamerası
-
Valla çok güzel hayvanlar ama bır de yuvaya sıcmamak ıcın sadece gotunu dısarı cıkartıp balkona sıcmasa dahada guzel olacak.
-
livestream.com da buna benzer bisi var hocam http://www.livestream.com/nytnestcam sende bu isi yapinca internetten canli yayinlarsan super olur bence hepimiz izleriz merak ettim dogrusu, kolay gelsin :D
-
Hastayım o hareketlerine. Yavrularda tüy de olmuyor. Çıplak popo dışarda pır yapıp sıçıyorlar.
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
Hastayım o hareketlerine. Yavrularda tüy de olmuyor. Çıplak popo dışarda pır yapıp sıçıyorlar.
-----------------------------Bir ara niyetlenmiştim çıkartınca takacakdım pamugu ama denk getıremedım.