Balkonumdaki Kırlangıç Yuvasını İzlemek İstiyorum.
-
yokmu yılan kamera tavsiye edecek biri?
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
yardımcı olamicam ama soru hoşuma gitti :D uplamış olurum
-----------------------------Eyvallah.
-
Olgunisik bunu yazdı:
yokmu yılan kamera tavsiye edecek biri?
-----------------------------o bahsettiğin sistemler bahalı sistemler hocam...ne gerek var bırak hayvanları yuvalarında rahat rahat çiftleşsinler sanki belgesel çekicen..
-
WebCam sabitedim duvara. USB yide uzattım ohh misler gibi. Yuvanın içi net değil çözünürlüğü düşük ama olsun. Bedava sirke baldan tatlıdır hesabı. İyi de olacak gibi duruyor, biraz daha uğraşıp sabitleyeyim iyice.
2 yavru gördüm. Bu yıl erken yavruladı. Anne kırlangıç yakında sülalesini toplar gelir, saldırmaya başladı bana.
-
Olgunisik bunu yazdı:
WebCam sabitedim duvara. USB yide uzattım ohh misler gibi. Yuvanın içi net değil çözünürlüğü düşük ama olsun. Bedava sirke baldan tatlıdır hesabı. İyi de olacak gibi duruyor, biraz daha uğraşıp sabitleyeyim iyice.
2 yavru gördüm. Bu yıl erken yavruladı. Anne kırlangıç yakında sülalesini toplar gelir, saldırmaya başladı bana.
-----------------------------ss atsana yuvadan
-
zevk mi alıyon çiftleşmelerini izlerken hocam :D anlamadım gitti
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------kuş zaten yuvada çiftleşmez. Yavrularını büyütür. Güzel fikirmiş bende muhabbet kuşuna böyle bir sistem kurmayı düşünüyorum. Daha kolay olur tabi benimkisi.
-
rebellisch bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
-----------------------------kuş zaten yuvada çiftleşmez. Yavrularını büyütür. Güzel fikirmiş bende muhabbet kuşuna böyle bir sistem kurmayı düşünüyorum. Daha kolay olur tabi benimkisi.
-----------------------------desene o zaman kuşlarda aldatıyo :p
-
Denk düşürmeye çalışıyorum ilginç bir anlarını. Çekeceğim çekeceğim; aile albümü yapacağım kuşlara. :-)
-
cyrpt bunu yazdı:
Valla çok güzel hayvanlar ama bır de yuvaya sıcmamak ıcın sadece gotunu dısarı cıkartıp balkona sıcmasa dahada guzel olacak.
-----------------------------hocam onların evinde tuvaletlerimi var? senin evde tuvaletin olmasaydı açıp fayansa zıçarmıydın? :D dötünü camdan çıkartır veya poponu havalandırmaya sokar aşağı salardın demi? :D