Ban Sebepleri! :S
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
bende nerdeyse 1 senedir burdayım 1 kere 150 saat banlanmıştım sözde küfür ettim diye. küfür etmemiştim ama neyse :)
Hacım küfür etmediğin halde banlandıysan koyunmusun kabul ediyorsun
adminler msn maildestek[et]tahribat.com var mail at bakalım
-
10 aylık üyeyim hatta 11 7 8 kere banlandım..haketmediğim bir ban yok..adminlere selam ola..:) herkez işini yapıyor kimse haksız ban atmaz..ama olabilir insan hata yapabilir..haksız bir şey olmuşsa antikky nin de dediiği gibi destek@tahribat.com a bildirin veya varsa msn icq listenizde fln hemen danışın konuşun..
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
lan kaç senedir burdayım hiç banlanmadım :) Gerektiğinde muhalafet de olduk, öyle yalakalık falan da yapmadım. Nasıl banlanıyorsunuz hayret :P
-----------------------------haci muhalefet olurken mantikli bilgili seylerle olunca banlanmaya gerek kalmiyor :D istersen bi banlim seni ilk olsun :P
-----------------------------yok almayım compücüüüüm sicilim temiz kalsın :) bir gün göçersek hiç banlanmayan bi üye vardı dersiniz :P
-
banlanan üyelere temyiz hakkı istiyoruz ((:
üst ban heyeti istiyoruz (:
-
bu tarz durumlarda tahribat lugatina gore soylenebilecek 2 soz;
1)tarikatin kestigi el acimaz :P
2)destek@tahribat.com a mail atin
-
üyelik tarihim 20/05/2006 sadece 2 uyarım var onlarida alali 1 yili gecti :)
edit: ( ogame forumunda)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Korkma hocam o iki banın tek ban olduğu belli...
Kaldıki o 3 ayda 3 kere banlanma mevzusu herzaman geçerli bişey değil adminlerin insiyatifinde olan bişi
tırsmayın yani o kadar...
-----------------------------tırsıtıyonuz hojam çocugu sonrada tırmayın dion :D:D:D
kurallara uysanız hiç bi problem olmıycakta işte illada banlanmak isteyenler var, bakın bana hiç banlanmamışım banlanırsamda küfürden banlanırım gibime gelio :D
rene herkese iyi banlar nasip etsin :Pp
-
bak soyle olmus bence..
ilkten bani atmis sana, c/p de tbt deki linkin oldugunu zannediyormus ama ogame forumun linki varmis.
bakmis ki yanlis oldu, bani acip tekrar ban atmis. anladin mi?
-
underzero bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------tırsmayın yani o kadar...
bence tırsın:d
-----------------------------bence kafaniza gore takilin
banlanmissaniz mutlaka haketmissinizdir
banlanmayi hak etmeyen adam banlanmaz,
-----------------------------Yok canım ben tel tamir konusunda geyik bi cevap yazmıştım ama konu başlığıda gel benle dalga geç diyodu resmen yani :D neyse cevabımı aldım gibi :)
Enis bunu yazdı:
Banlana banlana,banlanmamayı öğrenmek...
-----------------------------Banlana banlana ban atmayı öğrenmektir onun doğrusu :P :D
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------bak soyle olmus bence..
ilkten bani atmis sana, c/p de tbt deki linkin oldugunu zannediyormus ama ogame forumun linki varmis.
bakmis ki yanlis oldu, bani acip tekrar ban atmis. anladin mi?
-----------------------------İşte ogame linkini anladımda açma fln görünmedii için tırs oldum :D
SiyanojeN bunu yazdı:
bendede 6 şar saatlik iki tane var ama ses çıkartmıyorum bir tane daha alırım diye :D yusuf oldum anlayacaan sormaya bile çekiniyorum :|
-----------------------------İşte böyle bnm gibiler olduğunu düşündüğümden açtım konuyu demiştim ki varmışta :D
Neyse özetle her nerde yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...TahribaTla kalın =)
-
@wasd
basligin yazilis sekline bakmam adam bir yardim istiyorsa kafasina birsey takilmissa sorabilme ozgurlugu vardir
ama kimsenin o baslikla adamin sordugu soruyla dalga gecme t.ssak cevap verme ozgurlugu yoktur
:) yakalarsam affetmem