Ban Sebepleri! :S
-
$ahsım adıma konu$mak gerekirse feci banlanırım. Olay olur genelde. Banlandığım bir yer vardı beni banladılar diye halen tartışıyorlar. Halen ikiye bölük durumdalar. :)
-
Suana kadar bende 3 kere banlandım
Sınırsız
12 saat
72 saat
-
1.5 yil once uye oldum ne etliye karisirim ne sutluye :))
-
yalakalık gibi algılanmasın ama renegadealien ve underzero bu konuda çok hassaslar.ben geçen gün banlandım, suçlu veya suçsuzdum ama ismini vermek istemediğim bir moddan saygısız ve terbiyesiz tepkiler aldım.bunu renegadealien'e söylediğimde o modun uyarıldığını söyledi ve banımıda açtı.yani banlanınca herşey bitmiyor destek@tahribat.com a atılan mailler okunmucakmış gibi görünsede gayet güzel okunuyor.belki banımın açılmaması gerekiyordu ama modun saygısız tavrına o oranda cevap vermediğim için bir anlama banımın açılması bana verilen bir ödül oldu.
-
bi 7 kere banlanmışımdır, bunların 6 sı ya küfür ya da ırkçılıktan olmuştur :) bi kere de futboldan banlanmıştım 400 saat, evlat acısı gibi koyduydu valla :|
-
Allah Korusun ! Böle bi siteden banlanıp uzaklastırılmak çok üzüntü verici :(
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@wasd
basligin yazilis sekline bakmam adam bir yardim istiyorsa kafasina birsey takilmissa sorabilme ozgurlugu vardir
ama kimsenin o baslikla adamin sordugu soruyla dalga gecme t.ssak cevap verme ozgurlugu yoktur
:) yakalarsam affetmem
-----------------------------TarikaTın kestiği parmak acımaz :D ama çifte ban gibi bişiy olunca ne oluyo oldum tırstım bi yerde :D
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
bende nerdeyse 1 senedir burdayım 1 kere 150 saat banlanmıştım sözde küfür ettim diye. küfür etmemiştim ama neyse :)
Hacım küfür etmediğin halde banlandıysan koyunmusun kabul ediyorsun
adminler msn maildestek[et]tahribat.com var mail at bakalım
şey hocam zaten sen banlamıştın beni :)tabi demokratik bir t.c. vatandaşı olarak hakkımı aradım, durumuz izah ettim, akşama doğru ban açıldı da
valla billa küfür etmemişdim ben :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
bende nerdeyse 1 senedir burdayım 1 kere 150 saat banlanmıştım sözde küfür ettim diye. küfür etmemiştim ama neyse :)
Hacım küfür etmediğin halde banlandıysan koyunmusun kabul ediyorsun
adminler msn maildestek[et]tahribat.com var mail at bakalım
şey hocam zaten sen banlamıştın beni :)tabi demokratik bir t.c. vatandaşı olarak hakkımı aradım, durumuz izah ettim, akşama doğru ban açıldı da
valla billa küfür etmemişdim ben :)
-----------------------------Yanlız deilsin :D benide antikky bi kere haksız yere banlamıştı :) konuyu yanlış yere açmışım,daha sora pcyi kapatıp yatmıştım pmler fln atmışlar ya taşı ya banlıcaz diye nerden göriyimde taşıyım ben o konuyu uyurken :D ir2 vardı o zmnlar onun msnini almıştım profilinden sağolsun açmıştı :) sorada ben böle böle oldu die açıklama yapmıştım olay kapanmıştı :)