Bana Kredi Kartı Verecek Bank ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

garanti aradı vermedi :d

No way out
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

amazonda ticaret yapmak için vergi kaydı istemiyormu. bunun faturası kaydı kuydu nasıl olacak?

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

denizbank denedin mi hocam? hiç kimse vermese bile onlar veriyor diye bir muhabbet vardı 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı

amazonda ticaret yapmak için vergi kaydı istemiyormu. bunun faturası kaydı kuydu nasıl olacak?

amerika amazon hocam

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    hezarfen bunu yazdı

denizbank denedin mi hocam? hiç kimse vermese bile onlar veriyor diye bir muhabbet vardı 

deneyelim 

No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

kredi miktarı ne kadar?

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Hayatımda hiç sigorta girişim olmadı cepteteb'den 10 bin TL , Finansbank'dan Miles&Smiles 2 bin TL limitli kredi kartım var. bu işlere yavaştan başlayıp kredi skorunu yükseltmen lazım. hesaplarında para trafiği olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

kredi miktarı ne kadar?

hocam sadece adres teyiti için gerekli limiti 0 lira olsun adı kredi olsun yeterli banka kartını kabul etmiyor

No way out
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Alsan da kayıt olmana izin vermeyecekler. 4 farklı kredi kartından denedim.

Dropshipping yapmak istiyorsan TR to TR yap, en mantıklısı o şuan.

Ekim Kaya'nın eğitimini aldım kız arkadaşımla. 350 dolar sikildik bi sene önce.

Bütün alan kişiler aynı yerde takılı kaldı. Tamamen ingilizce ekstre istiyor ve türkiye'den yeni kayıtlara izin vermiyor.

Adamları TR'den kayıt olmuyormuş gibi kandırmaya çalışıyorsun falan çok sikim bir mesele.

Kendim site açtım, site üzerinden dropshipping yapayım dedim stripe da aynı şeyi istedi.

Paypal'a üye oldum 3 ay sonra doğrulama istediler(3 ayda bir hesap değiştirilebilir ama ben böyle şeylerle uğraşamam, ticaret yapıyorsam legal olmalı)

TR'den alacağın sanal poslar dropshipping ve yabancı kurlara açık değil. Eğer dropshipping yapmak istiyorsan şu an en mantıklıısı

Hepsiburada,n11,trendyol,gittigidiyor tarzı pazaryerlerine üye olup alisverispaketim.net(hiçbir alakam yoktur, yalnızca onlarla çalışıyorum) ve bunun gibi 100lerce bu işi yapan yerlerden

xml alarak TR to TR yapman. Onun dışında, yurtdışında bu işi yapman için Bank of America'da banka hesabın ve LLC'n olması gerekiyor. Amerika'da şirket ve banka hesabı açmak 500 dolar civarı tutuyor. Bilgine.

Örneğin sadece hepsiburada'da 3 ayda 471 sipariş olmuş, toplam alınan ödeme 5000 civarı. 

Fatura mevzusunu sormuşsun, fatura eğer china to america ya da america to canada falan düşünüyorsan sen kesmiyorsun.

Türkiye'de yurtdışından ülkeye girmeyen mal için mal faturası kesemezsin, komisyon faturası kesmen gerekir. Ona da gerek yok.

Çinliye "fatura koyma dropshipping yapıyorum" diyorsun koymuyor. Ama TR to TR yaparsan, faturayı kesip tedarikçiye yolluyorsun taratıp, o kutuya koyuyor.

Bende öyle yürüyor şuan için. Amerika'da birşey satarken en büyük sorun iade. Adam iade etmek istiyor, amazonun müşteri politikasını biliyorsan eğer,

iade kabul etmemek gibi bir şansın yok sike sike edicen. Ürünün çine gitmesi falan büyük mevzu, ürün sende kalsın bilader diyorsun. müşteri memnuniyeti için.

İade oranın çok düşük olmalı(amazonda iade oranları çok yüksek çünkü biraz şımarıklık var) 

Bana kalırsa sen bu amazon dropshipping işini siktir et. Ben ettim çünkü. Hesap açılıp ticaretini yaparken şak diye suspend olaylarına falan hiç girmiyorum.

Varsa aramızda babayiğit, ben bu işi yaptım Mylitta sen becerememişsin diyecek olan, saygı duyarım. 

Benim tecrübelerim bu yönde.

Mylitta tarafından 09/Nis/20 17:35 tarihinde düzenlenmiştir

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    hezarfen bunu yazdı

vermedi :(

No way out
Toplam Hit: 3664 Toplam Mesaj: 40
kredi kartı