Bana Kredi Kartı Verecek Bank ?
-
Liseliyim derken lise bitti mezunum yani daha ünili değilim
-
ShockMan bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
üniversiteli kartlarına başvur. yapıkredi play vardı işbankası işte üniversiteli vardı vs.
liseyim daha abi
bunu demeseydin iyiydi :))
:) Sanırım daha 18 yaşında değil, @SaviorAngel hocam bir büyüğünün kartını ve ikamet bilgilerini kullanman tabi büyüklerin izin veriyorlarsa kullanabilirsin. (İyi ki söyledin, demeseydin bilmeyecektim deme başka yol bildiğim kadarı ile gerçekten yok..)
18 yaşından büyüğüm o konuda sorun yok sadece üzerimde mal vs yok ya da aktif bir gelirim
-
O halde garantiye git para yatıracağım hesap açtırmak istiyorum de açarlar.
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
Yapikredi de 1-2 k param var onu ipotek alıp verirler mi kredi kartı
-
21 yaşında kocaman adamsın hacı. Findeks e kaydol bir bak bakalım ne diyorlar senin hakkında. Bu zamana kadar kaç kere başvuru yapmışsın felan. Garanti arkadaşların dediği gibi kart çıkartır büyük ihtimalle. 300-500 limitli bir kart talebinde bulun yeterli bence.
-
RitmFarbRacourci 18 yaş altı paparadan hesap açıp kart alabilir.
-
SaviorAngel bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdı
Yapıkredi de oluyor mu bilmiyorum fakat birçok bankada karalistede olsan bile parayı verdiğin zaman bloke koyup %20 aşağısı kadar kart veriyor sana
-
myblackworldweb bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdı
Yapıkredi de oluyor mu bilmiyorum fakat birçok bankada karalistede olsan bile parayı verdiğin zaman bloke koyup %20 aşağısı kadar kart veriyor sana
Albaraka %100 ünü veriyor. Hemde world özellikli
Edit: Bankadan bir şekilde alırsında ilk ekstre en iyi ihtimalle aldıktan 30 gün sonra çıkacak hocam
Yazilimci tarafından 09/Nis/20 08:38 tarihinde düzenlenmiştir -
banka kartları da extre atıyor her ay oda geçerli olması lazım
-
SaviorAngel bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdı
kuveyt albaraka gibi bankalar bunu yapıyor. bloke ettiğin parayla yatırım yapmaya devam edebiliyosun arkada. atıyorum 2k bloke ettin o 2k yı gidip vadeliye repoya falan da atabiliyosun. ya da altın alıp altınla da yapabilirsin