Bana Midye Gönderecek Varmı?
-
Sen midyeyi yiyene kadar bi tarafın şişmezse yat kalk dua et :D
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Sen midyeyi yiyene kadar bi tarafın şişmezse yat kalk dua et :D
-----------------------------
katılıyorym -
Bir ara İzmir'e git. Midye manyağı olursun.
-
hocam dikimevi metro durağının oralarda satıyolar ya
-
Hocam aşeriyorsun galiba sen :D
Bursa'ya beklerim midyeden bıkarsın valla :D -
Aytekinet bunu yazdı:
ya ankaradayım midye bulamıyorum.bana biri midye gönderse istanbuldan felan parası neyse versem artık kargoda felan bozulma yapar mı?
-----------------------------Havuc ye soda ic neyine senin midye .olmadi beypazarin abazalariyla inin merkeze yiyin.Ogrenciler de gitti sarkcak kari kiz yok tahribatami sardiniz.
Kusra bakma doluyum beypazarlilara karsi GARDAS.
-
o6u2 bunu yazdı:
ankarada şampiyon kokoreç yok mu ? vardır orada illa ki
-----------------------------burdada var lan şampiyon kokoreç (izmir-ksk) ama çok temiz yapıyolar o bozuyo.kokoreçe lezzetini veren boktur.o kadar diyorum ben :D
-
angels_demos bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
ankarada şampiyon kokoreç yok mu ? vardır orada illa ki
-----------------------------burdada var lan şampiyon kokoreç (izmir-ksk) ama çok temiz yapıyolar o bozuyo.kokoreçe lezzetini veren boktur.o kadar diyorum ben :D
-----------------------------Hacı git direk bok ye o zaman yani :D
-
burdada var lan şampiyon kokoreç (izmir-ksk) ama çok temiz yapıyolar o bozuyo.kokoreçe lezzetini veren boktur.o kadar diyorum ben :D
-----------------------------Hacı git direk bok ye o zaman yani :D
-----------------------------Konu sarcak ama söylemeden edemiycem.Arkadaşın tanıdığına kokoreçi temizletip yaptırdık adam çözdü ince hortum soktu bi güzel temizledi söylemesi kahverengi bi su aktı eleman tekrar sarıp pişirdi bi güzel ama yemin olsun zerre kadar tat yoktu...
-
Kuru buz sisteminden bahsediliyordu bi ara forumda . gönderecek adam kuru buzun arasına döşerse midyeleri bi halt olmaz düşüncesindeyim