Banka Faiz Oranları Ve Sistemi?
-
100 de biri elinde kalıyor ,rakamın.
-
DaveReed bunu yazdıAnaMuhalefet bunu yazdı
Ben Akp'nin faiz politikasını beğeniyorum her şeyiyle katılıyorum demedim, öncekiler düşünülerse faiz politikasından şikayetçi değilim dedim.
Ekonomi polikatası falan deseydin onu beğenmiyorum derdim bak.
Faiz ve alım gücü konusunda anlaşamıyoruz. Sen faiz iyidir sonucunu çıkarıyorsun, o öyle değil, en basitinden bu kadar çok parayı malum kan emici bankacılar maksimum kar hedefleriyle nasıl verebiliyor-du diye düşünürsen bir nebze anlayabilirsin diye umuyorum. Faize yatırmandaki ana amaç paranı daha değerli yapmaktır. Faiz yüzde binde olsa, enflasyon da o oranda artıyorsa ya da daha fazlaysa çok da bir anlamı yoktur.
Not: Nick "AnaMuhalefet" ; Anamuhalefet Partisi değil :)
hoca sen neyin peşindesin anlamadım amk ben akp öncesi halkın alım gücü vardı halk banka faizlerinden canlıyı götürüyordu bu pezevenkler başa geldi faizleri düşürdüler küçük esnafı bitirdiler zengini daha zengin yaptılar sen gelmişin yok kan emici memici banane onlardan halk ihya oluyordu eskiden diyorum banka faizlerinden!!! sen halk düşmanı mısın anlamadım. hayır açık açık söyle ben bu hacı hoca ibnelerin politikalarını savunuyorum de anlayalım.
Harbi gerizekalısın ha birşeye de at gözlüğüyle bakmayın aq ekonomi hocan kim ?
T-Bag tarafından 05/Oca/13 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Faiz bulaşan kesede ne huzur kalır ne bereket.
Az olsun ama helal olsun temiz olsun bereketli olsun.
-
mont-blanc bunu yazdı
Faiz bulaşan kesede ne huzur kalır ne bereket.
Az olsun ama helal olsun temiz olsun bereketli olsun.
Sayende Dogru yolu buldum kardesim tesekkurler.
-
Yapılan açıklamalar için çok sağolun tek tek okudum öyle beklediğim gibi değilmiş hele birde ayda 100 lira ile olmamış :D
Ancak yinede hani maksat biriksin amaçlı chelishky müridin açıklamalarına göre birşey yapılabilir. Hani maksat parayı çekmeyelim biriksin.
Fon mon olaylarına girmek istemiyorum hani anlamadığımız iş 3 kuruş paramızıda kaybetmiyelim :)