Banka Hesabı Önerisi
-
İyi akşamlar murid ve muridelerim.
Şimdi ben bi banka hesabı acmak ve banka kartı almak istiyorum. Bu benim aradigim özelliklerde veya aradigim özelliklere yakın olmalı. Sizden öneri almak istedim çünkü duydugum kadarıyla vaadedilenlerin dısına çıkış olabiliyormuş. Orn: kuzenim yapı kredi world play midir nedir o karttan almış ve sonrasında farkında olmadan 50 lirasi kesilmiş, sanırım aydat olarak. İstediğim özellikler sunlar:
- Aydat maydat ücreti olmasın, yok deyipte para kesmesin.
- Hesabima para yattığında en hızlı sekilde internet şubesi aracılığıyla kontrol edebileyim.
- Aydat falan yok diye hesap acilirken 100-200 lira istemesin.
- Tarafıma kartsiz işlem yapılırken havale için ödenecek ücret olmasin veya en az olsun.
- Paypal hesabima banka kartını ekleyebileyim.
Buna benzer bir hesap kullanmakta olan veya kullanmış olan varsa içinizde ya da kullanmadım ama biliyorum dediğiniz bir banka varsa onerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim. Tekrar iyi akşamlar.
-
Ziraat bankası ama paypala ekleyebiliyor musun bilmiyorum ama ekleyebiliyorsun sanırım hesabıma milyarlar yattı 1 kuruş kesmediler ne yıllık ücret ne başka birşey.
-
tek garantide var biliyorum paypal meselesii aydada bişi diyemem kartı alırken söyleyeceksin ben öğrencilik yıllarımda iş bankasından aldım 6 7 yıl kullandım hiç bişi kesmedi yeni kart geldi halk bankkla çalıştığı için bizim firma kartı anneme verdim para gönderdim (eft) internetten baktım gitmişmi diye 25 tl mi ne kesmiş aidat diye
-
CAgAtAy bunu yazdı
Ziraat bankası ama paypala ekleyebiliyor musun bilmiyorum ama ekleyebiliyorsun sanırım hesabıma milyarlar yattı 1 kuruş kesmediler ne yıllık ücret ne başka birşey.
aynen ziraat internet şubesi 10 numara.
aidata gelince öğrenci ya da maliye çalışanı değilsen 500tlnin altına hesabın düşünce kesiliyo. ben anında yatırıp çekiyorum kesilmiyo, diğer kartım da zaten öğrencilikten kalma. hiç kesilmiyo.
paypal olayını bilmiyorum.
eft 1 lira, tüm havaleler ücretsiz.
-
Öğrenci isen çoğu bankalar öğrencilik dönemin boyunca hesap işletim ücreti almıyor. Hesap ücretsiz açılır. Yapı Kredi Play kredi kartı olduğu için o ücret normal.
Ben İş Bankasından açtım hesap dediklerin var ek olarak en çok atmye sahip olan bankalardan biri hatta belki birincisi bilmiyorum her yerde var yani.
Paypal olayını bilmemekle birlikte diğerlerini bulabileceğin bir banka.
-
Belirli bir hacim döndürecem diyorsan garanti en iyisidir dertsiz sıkıntısız işlemin görülür hatta londra da parasız kal alo imkanın olsun parayı elinde bil hizmette sınır yok ama söyleyeyim en berbat olanıda garantidir.
-
Teşekkür ederim hacılar is bank veya ziraatten açtırırım. Yarın bir gidip görüşürüm ogrenci ve Paypal durumunu buraya yazarım, belki birinin işine yarar.
-
CaniSokucu bunu yazdı
Teşekkür ederim hacılar is bank veya ziraatten açtırırım. Yarın bir gidip görüşürüm ogrenci ve Paypal durumunu buraya yazarım, belki birinin işine yarar.
ha bu arad ziraat hesap açmak için 5tl yatırmanı istiyo :P 1 ay sonra mı 1 hafta sonra mı n geri çekebiliyosun :P
-
Kuveyt Turk ne havale ne EFT ne yıllık ücret hiç bişey yok. internet bankacıclığı için birebir
-
Bende kuveytturk öneririm ;)
-
Ben 1 bucuk senedir işbankası İşte Üniversiteli kartı kullanıyorum kart aidatı almıyorlar ve paypalda da kullanıyorum