folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Banka Hesabı Önerisi

Banka Hesabı Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ya ben xml web servis veren, bi şekilde data post ederek havale,ödeme, doviz alim satimi vs yapabileceğim bi banka arıyorum çok şeymi istiorum?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

halkbankası kullanıyorum öğrenciyken iş bankasıydı ama öğrencilikten çıkınca çok sikiyorlar

halkbankasında havale eft ücreti yok

1 talimat verirsen kart aidatı yok iş bankası gibi 50-60 tl değil 15 lira felan kesiyorlar talimat vermezsen

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Ziraat bankası ama paypala ekleyebiliyor musun bilmiyorum ama ekleyebiliyorsun sanırım hesabıma milyarlar yattı 1 kuruş kesmediler ne yıllık ücret ne başka birşey.

Ziraat Bankasini tek gecerim. Paypala Da eklenebiliyor eger kartin maestro olursa visa olarak gelirse malesef.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

hocam saydıklarının hepsini iş bankasında yapabiliosun. hesap işletim ücreti kesmemeleride güzel.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Hacılar isbankasi ve garantiye sordum paypali bilen yok amk. Ziraatte de sıra alma makinesi bozulmuş icerisi karinca yuvası gibiydi bir şey sormadım. Ama sanırım ogrenci kimliği olmazsa kart ücreti alıyorlarmış. Bende su an üniversiteye gitmediğim için acmak istemedim. Hiç kart ücreti almayan bir banka yok mu yav? İlla bir dahaki seneyi mi beklemem lazım ogrenci hesabı için.

Şafak 1152!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Hacılar isbankasi ve garantiye sordum paypali bilen yok amk. Ziraatte de sıra alma makinesi bozulmuş icerisi karinca yuvası gibiydi bir şey sormadım. Ama sanırım ogrenci kimliği olmazsa kart ücreti alıyorlarmış. Bende su an üniversiteye gitmediğim için acmak istemedim. Hiç kart ücreti almayan bir banka yok mu yav? İlla bir dahaki seneyi mi beklemem lazım ogrenci hesabı için.

Kuveyt turk var sallana sallana git açtır hesabını. Kart ücretidir hesap işletim ücretidir havale eft hiç bişey ücreti yok. internet bankacılığıda güzel bence diğerlerinden iyi. İnternet üzerinden yaptığın işlerin hiç birine ücret ödemiyorsun.

http://www.r10.net/off-topic/830647-97339733-haydi-r10-kuveytturk-hesabi-actiralim-masraflardan-kurtulalim-97339733-a.html

http://www.r10.net/off-topic/846312-97339733-haydi-r10-kuveytturk-hesabi-actiralim-masraflardan-kurtulalim-97339733-a.html

blackmir tarafından 05/Ara/12 15:57 tarihinde düzenlenmiştir

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Hocam iyi hoş diyosunuz da Yalova'da Kuveyt Türk yok ya la :(

Şafak 1152!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

yeşil sermayeye kaptırma paraları adam gibi bi bankadan açtır hesabını :) hesap durumuna göre cemaate fişletirler

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Öğrenci ise İş Bankası. Herhangi ücreti yok ve Paypala bağlayabilirsin. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Öğrenci ise İş Bankası. Herhangi ücreti yok ve Paypala bağlayabilirsin. 

Sorun da orda ogrenci kimliğim olmadıgı için açamıyorum acarsam ücret odemem gerekecek. Zaten cok fazla kullanmayacagim bosuna para ödemek istemiyorum.

Şafak 1152!
Toplam Hit: 2918 Toplam Mesaj: 22