Banka Hesbu Açma (18 Yaş Altı)
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------veliyi işe karıştımamak istiom
şimdi dicekler internetten kumar mı oynuon para gelior
dır dır dır öterler
anlatmayada imkan yok reklamlardan geldiğini
velisiz halletmem lazım :S
-----------------------------
Hacim o zaman al babanin kimligini saklica mesela uyurken izin gununde bir abiye rica et sokaktan abi babamsin 2 dk liga de :) sonra git hesap actir ama ikametkah ilmuhaberi olacak yaninda birde ucretsiz zaten git halledersin biraz acindir falan : ) -
Rebelist bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
dır dır dır öterler
Hacim o zaman al babanin kimligini saklica mesela uyurken izin gununde bir abiye rica et sokaktan abi babamsin 2 dk liga de :) sonra git hesap actir ama ikametkah ilmuhaberi olacak yaninda birde ucretsiz zaten git halledersin biraz acindir falan : )
-----------------------------kaçıncı yüzyıldayız
adamlar siteye üye olur gibi
banka hesabı vermiyor :D
o iş olmaz hajı başka fikri olan ?
-
Glaxoks bunu yazdı:
Rebelist bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
dır dır dır öterler
Hacim o zaman al babanin kimligini saklica mesela uyurken izin gununde bir abiye rica et sokaktan abi babamsin 2 dk liga de :) sonra git hesap actir ama ikametkah ilmuhaberi olacak yaninda birde ucretsiz zaten git halledersin biraz acindir falan : )
-----------------------------kaçıncı yüzyıldayız
adamlar siteye üye olur gibi
banka hesabı vermiyor :D
o iş olmaz hajı başka fikri olan ?
-----------------------------dogru bak ben bunu akil edemedim dalginlik iste fazla calisiyorum :) kimlikte resim var : ) pardon.. cook pardon... :)
-
Glaxoks bunu yazdı:
dır dır dır öterler
-----------------------------auhauh sanki hemn gelecekde
:Dsen beni imzana nedenn almadın bakim «özel pm» atmıştım :Z
vee son olarak : sen bana dün abazayım diye pm atan müri't değilmisin?
-
xyzw__ bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
dır dır dır öterler
-----------------------------auhauh sanki hemn gelecekde
:Dsen beni imzana nedenn almadın bakim «özel pm» atmıştım :Z
vee son olarak : sen bana dün abazayım diye pm atan müri't değilmisin?
"Murid" Değil "Murit" Destekleyenler:Cold-m4(Bana Muride Denmesini Destekliyor), BiUyeOlamadim,xyzw__,hotboy("Murid"i" Destekliyot ... Kampanyaya Katılmak İçin PM Atınız :
koydum uya
evet abazayım o kızların msn yi alcaktım :D:D
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Hepaq bunu yazdı:
hocam git bir notere muafaketname kagıdı al kendin imzala götür noter e onaylattır o muafaketname ile 3 yıl boyunca herbi halt ı yiyebilirsin ben yurt dışına giderken çıkarmıştım onu havalimanında bana beleşe gelmişti ama noter bi 20 kagıt alır die biliyorum
-----------------------------muafaketname tam olarak ne i$e yarıo peki :S ailenden bagımsız mı oluosn 18 ya$ altı olsan bile ?
-----------------------------muafaketname tam olarak bu işe yarıyo:yaptıgın işten ailenin haberi var ve izin veriyorlar geregini yapılması için
-
annen yada babanın yardımıyla kendi adına bi hesap acıyorsun ama hangisile actırırsan actır senin adına olan banka hesabı 18 yasını doldurana dek her ikisi tarafından da kullanılabilme hakkına sahip oluyor birde daha farklı durumlar var adına ozel sen 18 yasını dolduruncaya kadar dokunulmazlıı olan hesaplar sen işlemlern tamamını goremesende baskalarında mudahele edemior
-
Hepaq bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Hepaq bunu yazdı:
hocam git bir notere muafaketname kagıdı al kendin imzala götür noter e onaylattır o muafaketname ile 3 yıl boyunca herbi halt ı yiyebilirsin ben yurt dışına giderken çıkarmıştım onu havalimanında bana beleşe gelmişti ama noter bi 20 kagıt alır die biliyorum
-----------------------------muafaketname tam olarak ne i$e yarıo peki :S ailenden bagımsız mı oluosn 18 ya$ altı olsan bile ?
-----------------------------muafaketname tam olarak bu işe yarıyo:yaptıgın işten ailenin haberi var ve izin veriyorlar geregini yapılması için
-----------------------------yani 18 den kücük olsan bile, yaptıgın herbi$eyden, yedigin her bi halttan ailenin haberi var gibi bi$e oluo yani ? öleyse ben de cıkartırim bi taaane :D
-
18 yaşı altı isen adam degilsın türkiyede muamele bu :D
-
emuxa bunu yazdı:
18 yaşı altı isen adam degilsın türkiyede muamele bu :D
-----------------------------evet :(