Banka Hesbu Açma (18 Yaş Altı)
-
Hocam Akbanka git bi şansını dene istersen. Normalde yasak velini getirmen grekiyo ama , staj yıllarındayken bi kız 18'e girmeden hesap açtırmıştı , herhalde bi yanlışlık yaptılar . Ama parası yatınca çekemedi :))
-
ben zamanında garantiden açmıştım geçmemiştim 18 i kimse de bişey dememişti hala da kullanırım o hesabı. öyle neo meo bişey de deildi bildiğin normal garanti bankası hesabıydı.
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------veliyi işe karıştımamak istiom
şimdi dicekler internetten kumar mı oynuon para gelior
dır dır dır öterler
anlatmayada imkan yok reklamlardan geldiğini
velisiz halletmem lazım :S
-----------------------------para kazancan mı yani muahahha :)
hesap olarak babanın hesabını versen oraya yatırsınlar parayı :)
-
hocam vakıfbank tan açıyolar, öğrenciysen para da almıyolar ben yeni açtım hiç bi sorunda yok ne veli imzası ne bişey...
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
hocam git bir notere muafaketname kagıdı al kendin imzala götür noter e onaylattır o muafaketname ile 3 yıl boyunca herbi halt ı yiyebilirsin ben yurt dışına giderken çıkarmıştım onu havalimanında bana beleşe gelmişti ama noter bi 20 kagıt alır die biliyorum
-----------------------------muafaketname tam olarak ne i$e yarıo peki :S ailenden bagımsız mı oluosn 18 ya$ altı olsan bile ?
-----------------------------öyle ben şimdi 3 yıl içinde istedigim ülkeye tek başıma bilet larak gidebilirim ve türkcell den kendime hat da çıkardım kendi adıma :D
edit büdüt:walla noterler para alıyor bildigime göre ben dedigim gibi havalimanında çıkarmıştım noterci amca alır biraz para
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------emuxa bunu yazdı:
18 yaşı altı isen adam degilsın türkiyede muamele bu :D
-----------------------------evet :(
zuhahahaha adamlar işi bitirmiş.ilerde büyük adam olcaksınız :)))