folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Banka Kartı İle İnternet Alışverişi

Banka Kartı İle İnternet Alışverişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    heisenberg bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı

ininal kart kullanabilirsin. 5 liraya migroslarda satılıyor. Paypal bile tanımlayabiliyorsun.

eyvallah arastırdım dün, bugünde kartı aldım, kredi kartı kullanmayanlar için çok ideal

Domain alabiliyor muyuz? Suspend yer miyiz sizce? Anladığım kadarıyla bu kartı kişisel bilgi vermeden alabiliyoruz, gözüme suçlu cenneti gibi geldi.

Bir de PayPal'u başka banka hesabıyla ilişkilendirmeden, sadece ve sadece buna tanımlayabiliyor muyuz?

izzmarit tarafından 08/May/14 14:25 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    izzmarit bunu yazdı
    heisenberg bunu yazdı

ininal kart kullanabilirsin. 5 liraya migroslarda satılıyor. Paypal bile tanımlayabiliyorsun.

eyvallah arastırdım dün, bugünde kartı aldım, kredi kartı kullanmayanlar için çok ideal

Domain alabiliyor muyuz? Suspend yer miyiz sizce? Anladığım kadarıyla bu kartı kişisel bilgi vermeden alabiliyoruz, gözüme suçlu cenneti gibi geldi.

Bir de PayPal'u başka banka hesabıyla ilişkilendirmeden, sadece ve sadece buna tanımlayabiliyor muyuz?

inceden gormus. domain ve hosting'i bundan odeyerek pesin odemis olmak mumkun olmali. Fakat buna yukleme yaptigin yer de loglandigi icin sorun olacaktir.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    rakkoc bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    heisenberg bunu yazdı

inceden gormus. domain ve hosting'i bundan odeyerek pesin odemis olmak mumkun olmali. Fakat buna yukleme yaptigin yer de loglandigi icin sorun olacaktir.

kişisel bilgi olarak sadece telefon numarası veriyormuşuz :D Kullan-at sms servisleri var. Yükleme yaparken de nakit verilir, aşırı bir durumda tek sorun güvenlik kameraları olur gibi gibi. Ya da yükleme yapmak yerine her seferinde yeni kart alırsın. Ya da daha güzeli, freelance iş yaparken "ödemeleri sadece ininal kart ile kabul ediyorum" demek, mesela 30 liralık iş yapıyorsan adamdan ödemeni 25 liralık kart şeklinde elden almak gibi. Yani kartı başkasına aldırtmak. Ya bana çok komik geldi :D kesin bi yerde yamuluyorum.

Domain alımlarında şöyle bir sıkıntı olabilir gibi.. GoDaddy mesela kullanıcı hesabındaki isim ile kart üstündeki ismiin eşleşmesine falan bakıyor ya.. Orda hiç bilgi göremeyince suspend çakabilir. Çakmazsa fake whoisle cennet olur bu iş.

izzmarit tarafından 08/May/14 14:41 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    heisenberg bunu yazdı

kişisel bilgi olarak sadece telefon numarası veriyormuşuz :D Kullan-at sms servisleri var. Yükleme yaparken de nakit verilir, aşırı bir durumda tek sorun güvenlik kameraları olur gibi gibi. Ya da yükleme yapmak yerine her seferinde yeni kart alırsın. Ya da daha güzeli, freelance iş yaparken "ödemeleri sadece ininal kart ile kabul ediyorum" demek, mesela 30 liralık iş yapıyorsan adamdan ödemeni 25 liralık kart şeklinde elden almak gibi. Yani kartı başkasına aldırtmak. Ya bana çok komik geldi :D kesin bi yerde yamuluyorum.

Domain alımlarında şöyle bir sıkıntı olabilir gibi.. GoDaddy mesela kullanıcı hesabındaki isim ile kart üstündeki ismiin eşleşmesine falan bakıyor ya.. Orda hiç bilgi göremeyince suspend çakabilir. Çakmazsa fake whoisle cennet olur bu iş.

Ben bir 6 aydır bu işlemler için kullanıyorum cevap vereyim.

Birincisi bazı yerler "Pre-Paid" olarak algılıyor ve kardı geçersiz sayıyor kullanmıyor.

Natrodaki hostu ben bu kartla ödüyorum sıkıntı olmuyor, domain aldım sıkıntı olmadı, VPN vesaire her bir bok aldım,

Ha alamadığım oldu, ne oldu mesela Digitalocean "Ön Ödemeli" Kart dedi kabul etmedi ona paypal üzerinden bir numara yaptım, paypala tanımlanıyor kart.

Sonra Facebookta hiç bir kişisel bilgim yoktu, bu kartla girdim, prepaid anladı puşt garanti sırf bilgi almak için mecbur kimlik fotoğrafımı yolladım.

Birincisi suçlu cenneti değil, alırken bir isim veriyorsunuz faturaya geçiliyor belki ben Kredi Kartıyla aldım ondan oldu. Onun dışında Para Transferi yok, sadece ödeme kartı bu, buna para havale edemiyorsunuz, şimdi kullandığım kadarıyla da belli bir kotası var, o bitince yenisini alman gerek.

Aşırı işimi kolaylaştırdı bu kart sanal karta göre.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Garanti de sanal kart ile halledersin vadesiz hesabın olmasu yeterli her yerde sıkıntısız kullanabilirsin kredi kartın olmasına gerek yok

sanal kart ayrı sanal kredi kartı ayrıdır

sanal kart kullan

SeRDaR tarafından 08/May/14 16:05 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

@VBDream

Teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için. Ben de bi alıp bakayım, nakitle satın alırken fatura ismini kimliksiz, benim beyanıma göre yazıyorlarsa muhteşem olur bu paypal da tanımlanıyormuş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    heisenberg bunu yazdı

Ben bir 6 aydır bu işlemler için kullanıyorum cevap vereyim.

Birincisi bazı yerler "Pre-Paid" olarak algılıyor ve kardı geçersiz sayıyor kullanmıyor.

Natrodaki hostu ben bu kartla ödüyorum sıkıntı olmuyor, domain aldım sıkıntı olmadı, VPN vesaire her bir bok aldım,

Ha alamadığım oldu, ne oldu mesela Digitalocean "Ön Ödemeli" Kart dedi kabul etmedi ona paypal üzerinden bir numara yaptım, paypala tanımlanıyor kart.

Sonra Facebookta hiç bir kişisel bilgim yoktu, bu kartla girdim, prepaid anladı puşt garanti sırf bilgi almak için mecbur kimlik fotoğrafımı yolladım.

Birincisi suçlu cenneti değil, alırken bir isim veriyorsunuz faturaya geçiliyor belki ben Kredi Kartıyla aldım ondan oldu. Onun dışında Para Transferi yok, sadece ödeme kartı bu, buna para havale edemiyorsunuz, şimdi kullandığım kadarıyla da belli bir kotası var, o bitince yenisini alman gerek.

Aşırı işimi kolaylaştırdı bu kart sanal karta göre.

hocam facebook nasıl kimlik istedi ya ? biraz açar mısın

black implies white, self implies other, life implies death.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

@VBDream

Teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için. Ben de bi alıp bakayım, nakitle satın alırken fatura ismini kimliksiz, benim beyanıma göre yazıyorlarsa muhteşem olur bu paypal da tanımlanıyormuş.

ben migrostan alırken isim soyisim sordular oraya yazdılar. ama kimlik kontrolü olmadı, istediğim ismi yazdırabilirdim. Tahmin ediyorum güvenlik kamerasına güveniyor olabilirler. Paypal sadece bu kart aracılığı ile aktifleştirdim. Digitalocean dan vps aldım kullanıyorum. Ayrıca cep telefonundan mobil uygulama satın almak için falan iyi oluyor. Bence alışveriş için sanal kartın yoksa eğer bu gayet iyi. Mesela içinde 45 lira varken 1000 lira çekilme riski yok. En fazla tüm parayı çekerler. Atarsın çöpe kartı olur biter :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    izzmarit bunu yazdı

@VBDream

ben migrostan alırken isim soyisim sordular oraya yazdılar. ama kimlik kontrolü olmadı, istediğim ismi yazdırabilirdim. Tahmin ediyorum güvenlik kamerasına güveniyor olabilirler. Paypal sadece bu kart aracılığı ile aktifleştirdim. Digitalocean dan vps aldım kullanıyorum. Ayrıca cep telefonundan mobil uygulama satın almak için falan iyi oluyor. Bence alışveriş için sanal kartın yoksa eğer bu gayet iyi. Mesela içinde 45 lira varken 1000 lira çekilme riski yok. En fazla tüm parayı çekerler. Atarsın çöpe kartı olur biter :)

Ya hay :D sizin yüzünüzden yarın öbür gün nezaretten konu açıcam düşürdünüz aklıma karpuz kabuğunu :D ben yarın bi alayım şu karttan.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

@VBDream

Ya hay :D sizin yüzünüzden yarın öbür gün nezaretten konu açıcam düşürdünüz aklıma karpuz kabuğunu :D ben yarın bi alayım şu karttan.

Güneş gözlüğü ve şapka takıp migrosa mı gideceksin :D

Toplam Hit: 2599 Toplam Mesaj: 25