folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Banka Kartı İle İnternet Alışverişi

Banka Kartı İle İnternet Alışverişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    akustikelektrik bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

@VBDream

Teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için. Ben de bi alıp bakayım, nakitle satın alırken fatura ismini kimliksiz, benim beyanıma göre yazıyorlarsa muhteşem olur bu paypal da tanımlanıyormuş.

ben migrostan alırken isim soyisim sordular oraya yazdılar. ama kimlik kontrolü olmadı, istediğim ismi yazdırabilirdim. Tahmin ediyorum güvenlik kamerasına güveniyor olabilirler. Paypal sadece bu kart aracılığı ile aktifleştirdim. Digitalocean dan vps aldım kullanıyorum. Ayrıca cep telefonundan mobil uygulama satın almak için falan iyi oluyor. Bence alışveriş için sanal kartın yoksa eğer bu gayet iyi. Mesela içinde 45 lira varken 1000 lira çekilme riski yok. En fazla tüm parayı çekerler. Atarsın çöpe kartı olur biter :)

Ya hay :D sizin yüzünüzden yarın öbür gün nezaretten konu açıcam düşürdünüz aklıma karpuz kabuğunu :D ben yarın bi alayım şu karttan.

Güneş gözlüğü ve şapka takıp migrosa mı gideceksin :D

Bizim burda pttde içerde kamera yok, sadece dışarda kapıyı yandan gören bir tane var. Kalabalık saatte giren çıkan iş yapan bolken şapka gözlük evet temel fikir bu yönde :D

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

en risikolu olanı gerçek kartla mail order yöntemi buna dikkat edin postan çekmiyor şifre yazmıyorken kartınızdan alış veriş yapılıyor ve tlfna mesaj bile gelmiyor sağda solda işyerinde kartı cüzdanı bırakıp gidenler var aman dikkat derim diğer türlü int alış veriş için sanal kartlar var karta ne koyarsan onu harcaya bileceğin ürünün fiyatını öğren sanal karta o kadar para kat ve al bu kadar basit. 

benim önerim gerçek bank kartlarını mail order ve int alışverişe kapatmak

taekwondo tarafından 09/May/14 10:43 tarihinde düzenlenmiştir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ptt mtt, y.pulut gormesin @marit iz :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    5Agustos1921 bunu yazdı
    ptt mtt, y.pulut gormesin @marit iz :D

yiğitciğim kendi önünü göremiyor :D aldım bakalım.

izzmarit tarafından 10/May/14 12:45 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 2590 Toplam Mesaj: 25