folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Banka Kredi Notumu Nasıl Yükseltebilirim?

Banka Kredi Notumu Nasıl Yükseltebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selam Dostlar, 

Pederin yüzünden kredi kartım ve 2 kredi hesabım patlamış ve takibe düşmüştüm. Bu borçları ödedim. Ancak hala kredi kartı bile alamıyorum. Haziran Temmuz ayı gibi gel bakarız diyorlar. 

Bu notu nasıl yükseltebilirim? Kelepir ev buldum kredi alıp ev sahibi olmak istiyorum. Üstünü kredi ile ödeyeceğim. 

Cevaplar için şimdiden teşekkürler 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hemen yükselmez zamanla yükselir diye biliyorum. Ödemelerini takip ediyorlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Aynı sıkıntıları bende yaşamıştım

Kredi kartı al önce yoksa tabiki

en az 2 tane otomatik ödeme talimatı ver

ve en son gün ödeme yap bu önemli 

findeksten hesap aç ayda 1 kere sorgulama yap ama sadece 1 kere 

her kredi için başvurduğunda kredi notun düşecektir ona dikkat et çok fazla başvuru yapma 

findeksteki notu 3 - 6 ay arasında dediklerimi yaparak yükseltebilirsin

denizbank ing hsbc gibi ufak bankalarda dene şansını bide başvururken işyerinden kağıt al 2 senedir çalışıyor maaşıda 3000TL gibi bişey yazdır krediye öyle başvur sigortayı kontrol ederler sigortada görünenden yüksek yatıyor dersin :D

şahsen ben öyle yaptım notum 1200lerdeydi

falcon tarafından 15/Oca/16 17:08 tarihinde düzenlenmiştir

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    falcon bunu yazdı

findeksten hesap aç ayda 1 kere sorgulama yap ama sadece 1 kere 

her kredi için başvurduğunda kredi notun düşecektir ona dikkat et çok fazla başvuru yapma 

Şöyle bir de not düşeyim, nakit yerine karta para yatırıp sürekli ordan alışveriş yapıp ve düzenli ödeyip çok kişinin bankalar sayesinde iş yükselttiğini gördüm. Bazısı fabrika açtı bazısı beton vs işine girdi. Dediğim işler 0dan başlanıp yüksek bütçeye ulaşan işler. Şuan bir fabrika kurmak için min 8 Milyon Türk Lirası gerekiyor. Tecrübeyle sabit.

Apolitik tarafından 15/Oca/16 17:13 tarihinde düzenlenmiştir

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

küçük kredi çek düzenli öde 

mesela 3000 lira çek 

4 taksitte öde 

100-150 tl zararın olur 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar bankalar otomatik red veriyor başvurulara. O yüzden kart veya kredi alamıyorum. Hatta esnek hesap bile açmıyor ibnelere 

Findexte puanım 0 amk 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Enpara hesabi ac aylik maasi oraya havale et fatura filan oradan ode. Bi sure sonra enpara digerlerine gore daha anlayisli oluyor.

Benimde unide 2 kart patladi epey surundu gecen agustos ayina kadar kimse kart filan vermiyordu. Atandim memur oldugumu belirttim enpara ki ilk ciktigindan beri aktif kullaniyorum simdi ki kadar olmasa da para giris cikisi vardi hesaba surekli. Once cat diye kredi verdiler evi filan dizdim. Sonra finansbank kredi kartina basvurdum tak diye onaylandi. 

Hala maas aldigim banka kredi karti vermiyor bana bunu da goz onune alip enparayi dene derim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam ödemelerin düzenli olması şart,mesela kredi kartını sürekli kullan şöyle.Mesela 1000 tl limitin var diyelim ve komşun nakit olarak 900 tl ye bir şey alacak.Sen onu kendi kredi kartından çek ondan al aldığın gibi bir gün sonra yatır.MEvduat hesabı aç gerekirse insanlardan borç para al yatır çek yap.3 lira yatır 2 çek 4 yatır 3 çek gibi.Banka nezninde iş yapıyor görünmek çok önemli.Son olarak krediye başvurursan puanın düşmez yok öyle bir şey :)) Emlak işi yapıyorum ve işim gereği banka çalışanından tutun bölge müdürüne kadar hepsi gelir ofisimize.Patronumuz 16 yıllık bankacı tecrübeme,onlardan aldığım bilgiye ististaden söylüyorum öyle bir şey yok ! ama dediklerimin harici arkadaşların dedijklerini de uygula puanın yükseler.Son olarak maaş müşterisi olarak çalışırsan kredi çekmen cok kolay

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

hangi bankadan ne istiyorsun. takibe düştüysen bazı bankalar bir süre vermez. özellikle garanti bankasına uğrama bile elin boş dönersin.

ancak yeni açılan bankalara yönelebilirsin.  en güzel örnek en para. bir hesap aç para yatırıp çek. aylık olarak düzenli şekilde. zaten hesap ücretide almıyor.

ziraat,halk,vakıf bu bankalara bi uğra kredi için.

ne kadar süredir çalışıyorsun bankaya ne kadar süredir yatıyor maaşın ?

sadece düzenli ödeme yapma yetmiyor. maaşında düzensiz yatıyorsa şube müdürü olumsuz görüş girebiliyor şirketle ilgili. buda etkileyebiliyor.

finansbank , denizbank,anadolu bank , kuveyttürk e bi bak. kredi kartı iste. az tutarlarda harcama yap gününden önce ödeme yap. miktar önemli değil.

bi tc ni yolla bana bi bakayım sistemden ne durumdasın.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar,

Bilgisayar başına geçmişken etraflıca yazayım istedim. 

Zamanında bizim peder kara listelerin en karasına girdiğinden bana kredi kartı aldırmış ve onunla iş yapıyordu. Bir ara 12.000 TL limitli kredi kartım vardı amk :) ama ben boş gezenin boş kalfasıydım o zamanlar.

İşleri büyütmek bahanesiyle bankalardan toplamda 80-90 bin TL krediler çekildi. Onlar ödendi. Sonra benim kredi kartım patladı. Tüm borcu kapattım ama yine de olmadı. 5 yıllık kara listeye girdim. 

Memur olunca ve kamu bankasından (Ziraat) maaş alıyordum. Ziraat veririz ama önce banka borcunu kapat dedi. Bende borç harç bulup kapattım. Ancak İzmir'e tayin oldum. Haliyle maaş aldığım banka da değişti. Şimdi YKB ile çalışıyorum. Ancak Y.Kredi'nin Nuvo kartı var bende. Maaş ona yatıyor. Enpara, CepteTEB, Nuvo gibi işletim ücreti almayan hizmetleri kullanıyorum. 

Enpara'da 4 ödeme talimatım var. Sürekli yatır-çek yapıyorum. 

Az önce Enpara'dan 12 vadeli 3000 TL kredi başvurusu yaptım. Eğer kredi çıkarsa; 1000 TL EnHesap tanımlanabilir dediler.

Olay bu. 

Haziran-Temmuz döneminden önce 30.000 TL kredi kullanabilecek kıvama gelmem lazım. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Az önce enpara'dan olumsuz cevap içeren SMS geldi :) biliydim böyle olacağını...

Toplam Hit: 2988 Toplam Mesaj: 25
banka kredi