Banka Kredi Notumu Nasıl Yükseltebilirim?
-
hocam benzer bir durum bizimde başımıza gelmişti. Eşimin öğrencilik döneminde bnzer şekilde bir k.kartı patlamış kara listeye girmiş. Bi kredi çekmemiz gerekti acil 3.000tl işbankası veremeyiz kredi karaliste falan dedi. Kızın maaşı zaten 4000 tl nasıl olur falan dedik bir arkadaş var teb de o saolsun maaş hesabımı değiştirmek istiyorum bu bu nedenlerle şeklinde bir evrak yada dilekçe hazırladı verdi eşim işbanka. Ayrıca gitti teb e de durumu izah etti maaş hesabının değişmesiyle alakalı. maaş hesabını değiştirmedi ama aktif olarak teb e geçti. Maaşı gelir gelmez otomatik teb e aktardı kredi kartı falan tebden çıkarttı. 1 ay sonra teb den düğün için 20.000 tl kredi çektik kefilsiz.
-
valla işin zor puan 0 ise hemde cok zor en paraya yüklen herşeyi en kartla yap sakız bile alsan enkartla al belki düzelir başka çaren yok gibi
-
Hocam 2 tane 500 liralık kartım ve enpara hesabım var. Bundan 4 ay önce findeks notum 450 civarındaydı bayağı kötüydü.
Ardından enparadan sürekli işlem yapmaya başladım tüm işlerimi enpara ile hallederim.
Ayrıca her ay tüm kredi kartlarım full kullanılmış olur. Her ay en az birinin asgarisini birininde tüm borcunu öderim.
Geçen baktım puanım 1000e yükselmiş. Yani yavaş yavaş yükseliyor. Yeterki banka kullanımın düzenli olsun ve artsın
-
Hayvan gibi kredi notum vardı.
Fakat çok kredi borcum vardı ama asla gecikmeli ödemeye bile girmemiştir hiç biri. totalde 52 bin tl kadar.
Kücük bir krediye ihtiyacım oldu. Acil olmasından dolayı yer yüzündeki bütün bankalara başvurdum. Arkadaşın dediği gibi bu olay notu düşürüyor. Gelir giderden çok olduğundan hiç biri vermedi, 35.000 tl lik arabayı hipotek ettireyim verin dedim ı ıh dediler. Bir tek kefilsiz şartsız denizbank şak diye verdi. Denizbank'ı seviyoruz. Çok arıza yaratmıyor. -
Vatandaşlıktan çık tekrar gir bence.
Listenin en dibine girmişsin
-
Maaş aldığım banka 6 ay sonra gel veririz dedi enparayla 10 dk'da çektim hemde sıfır masrafsız.
Ödedim şimdi tekrar formalite amaçlı küçük küçük krediler çekiyorum bankalar sever aktif kullanıcıyı.
Dayan enparaya ilk etapta istediğini değilde onların verdiğini çek ihtiyacın olmasa bile koy kenara küçük küçük öde böyle böyle yürürsün diğer türlü zor yani.
-
Sserkan bunu yazdı
Maaş aldığım banka 6 ay sonra gel veririz dedi enparayla 10 dk'da çektim hemde sıfır masrafsız.
Ödedim şimdi tekrar formalite amaçlı küçük küçük krediler çekiyorum bankalar sever aktif kullanıcıyı.
Dayan enparaya ilk etapta istediğini değilde onların verdiğini çek ihtiyacın olmasa bile koy kenara küçük küçük öde böyle böyle yürürsün diğer türlü zor yani.
Alabileceğin kredi miktarını gösteren birşey var mı hocam enparada
-
Easx bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Alabileceğin kredi miktarını gösteren birşey var mı hocam enparada
Direk öyle bi ekranları yok örnek veriyorum 5bin Tlye başvuruyosun sana mesaj geliyor işte krediniz 2bin Tl olarak onaylanmıştır diye.
-
Limit artış talebinde bulunduğumuzda olumsuz cevap alırsak kredi notumuz düşüyor mu ?
-
Hocam aynı babadan bende de var. 0 dan 450ye çıktı 5ayda. Ama 100k 200k paralar girip çıktı hesabıma. Yani anlayacağın 0 dan yükselmesi zor biraz. Ama devamlı banka kartı kullan nakit taşımak yerine bankaya yatır parayı. En kolay ulaşabileceğin banka da garanti bankası. Git garantiden hesap aç maaşı filan çektiğinde cebine bir miktar nakit ayırıp geri kalanı oraya yatır. Yavaşda olsa yükselir notun. Ama ne kredi sorgusu yap ne de kredi başvurusunda bulun bu süreçte. Bunların hepsi notunu düşürüyor.