Bankadaki Gişe Memuru Ve Okey Oyunu
-
Yaa arkadaşlar şu tarz şeyler hep beni buluyor bilmiyorum felaket derecede sinirleniyorum bu tarz olayları görünce bankada onca bekleyen insan var ve pezevenk gitmiş pc de okey oynuyor.
Bu video yu çeken adamın yerinde olsam bütün haber kanallarına verirdim yayınlasınlar televizyonda banka belli zaten ziraat
alayının geçmişini ........
Yeri gelince memur maaşı az demeyi çok iyi biliyor ipneler bu şerefsiz gibi milyonlarcası var şu ülkede yazık yaa çok yazık
bu şey daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın
-
Çok garipmiş gerçekten
-
boyle ibişlerde var dunyada karaktersiz ibne :W
-
günahını almamak lazım hemen
belki bişey request etmiştir onu bekliyodur
o sırada sistem hazır değildir başka müşteriye bakamıyodur vs.
ilk aklıma gelen yukardaki gibi
eğer öyle değilse bu konuya hiç bişe yazmadım varsayılsın
-
orda şefi müdürü zaten vardır olm onların , taşak muhabbeti yapamaz .. hem işlem saati başlamamış gördüğüm kadarıyla büyük bi kalabalık işlem bekliyor.
-
Bizim memurumuz işini bilir.
-
Ziraat bankası işte :) ne olacak
özel olsa kapı önüne koyarlardı devlet uyarır biter
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------orda şefi müdürü zaten vardır olm onların , taşak muhabbeti yapamaz .. hem işlem saati başlamamış gördüğüm kadarıyla büyük bi kalabalık işlem bekliyor.
-----------------------------
Bizim ziraat bankasi her zaman boyle kalabalik a.q memurlar cok bilmis vede cok agirlar.. gotleri is yemiyor... -
DJ_Alper bunu yazdı:
Ziraat bankası işte :) ne olacak
özel olsa kapı önüne koyarlardı devlet uyarır biter
büyük ihtimal koymuşlardır.devlet memuru değiller ziraat çalışanları.. -
_Dert_ bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
orda şefi müdürü zaten vardır olm onların , taşak muhabbeti yapamaz .. hem işlem saati başlamamış gördüğüm kadarıyla büyük bi kalabalık işlem bekliyor.
Bizim ziraat bankasi her zaman boyle kalabalik a.q memurlar cok bilmis vede cok agirlar.. gotleri is yemiyor...
-----------------------------onun amcasının oğlu bunun dayısının kızı derken öyle oluyo
-
Oynayabiliyorsanız sizde oynayın, :)