Bankadaki Gişe Memuru Ve Okey Oyunu
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
_Dert_ bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
orda şefi müdürü zaten vardır olm onların , taşak muhabbeti yapamaz .. hem işlem saati başlamamış gördüğüm kadarıyla büyük bi kalabalık işlem bekliyor.
Bizim ziraat bankasi her zaman boyle kalabalik a.q memurlar cok bilmis vede cok agirlar.. gotleri is yemiyor...
-----------------------------onun amcasının oğlu bunun dayısının kızı derken öyle oluyo
-----------------------------sonra da özelleştirmelere laf atarlar.
-
elazigda ikamet belgesi almak icin hukumet konagina gittim, gisede solitaire oynayan got verene bagirmistim, ardinda mudure sikayet et istersen demisti, gittim ona da bi guzel bagirdim; polis esliginde ***tir edildim. kapida bekledim 15 dk siram gelince beni cagirdilar.
-
adam devlet memuru ordan sürgün yese daha rahat bi yere gider eminim :D
çok ta tınnn diiooo !
-
bu bankanın tokat merkezdeki şubesi.. az mı sıra bekledik orada..
-
Biz buna gizli işsizlik diyoruz. :D
-
koskoca ziraat bankasının bilgisayarında hiçmi proxy server yok be log tutmuyolarmı ilginç geldi bana???
-
SALDIRAY bunu yazdı:
koskoca ziraat bankasının bilgisayarında hiçmi proxy server yok be log tutmuyolarmı ilginç geldi bana???
-----------------------------Hoca daha memurlar kıçı kırık koltuklarda ne koltuğu *mk sandalyede oturuyo kaldı proxy server. :D
-
bankaya girdiğinde yüzüne aptal bi gülümseme kondurup merhaba, selam, iyi günler vb. tarzı insancıl şeyler söylersen tabi iplemezler seni, davar gibi dalcaksın, yüz vermeden, insani davranmadan.Direkt ne işlem yapcaksan konuya dalcaksın.Hata sende gardaş.
-
pirax bunu yazdı:
bankaya girdiğinde yüzüne aptal bi gülümseme kondurup merhaba, selam, iyi günler vb. tarzı insancıl şeyler söylersen tabi iplemezler seni, davar gibi dalcaksın, yüz vermeden, insani davranmadan.Direkt ne işlem yapcaksan konuya dalcaksın.Hata sende gardaş.
-----------------------------ayıp ayıp yakışıyromu sana hiç,
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
-----------------------------ayıp ayıp yakışıyromu sana hiç,
hocam bankacıların çoğunluğu burnu havada, artis, böyle bi yukardan bakan insancıklar, sanırsın gökteki güneşi onlar doğurtup onlar batırtıyor.