Bankadan Adıma Kredi Çekilmiş Nasıl Olur ?
-
Arkadaşlar bankadan adıma kredi çekilmiş 1580 lira hangi banka ve nasil çekilmiş öğrenmem gerekiyor.
Bugun finans banka gittim bdk dan size 1580 lira kredi çekilmiş. ve ödenmemiş dedi. Fakat hangi banka olduğu gözükmüyor dedi.
-
tahminen adınıza kredi çekilmiş deyip (öyle bişey yok) sana yalan dolanla o krediyi çektirmeye çalışacaklar .
paranoyak oldum mq.
bunuda ilk defa duydum hadi hayırlısı. 5000 olur 10000 olur tamamda 1580 nedir ya .ondan zikmeye çalışıolar dedm.
samaccc tarafından 28/Ağu/14 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Kimseye vekalet vs vermedin dimi hocam? Eğer vermediysen e-devlete gir eğer banka icra yoluna başvurduysa oradan hangi banka olduğunu bulursun.
-
Nasıl görünmüyor..
Ben kredi başvurusu yaptım, Adamlar senin denizbank da 1100 tl kredi borcun var dedi.
hikaye.
-
O gözükmüyormuş hoca
bilindik 4 - 5 banka var git soruştur yani
eğer eminsen kendinin çekmediğine hangi bankaysa oradaN evraklarla savcılığa başvur
-
Nasil la garantiye kredi sordugumda eleman cat diye vakifbank da su kadar denizde su kadar var bunlari kapatip birlestirelimmi dedi
-
Hocam herhangi bi bankadan kkb raporu talep et gozukecektir. Kredili mevduat hesabi da olabilir
-
interfector bunu yazdı
Kimseye vekalet vs vermedin dimi hocam? Eğer vermediysen e-devlete gir eğer banka icra yoluna başvurduysa oradan hangi banka olduğunu bulursun.
e devlette hiç bir dosyam yok hayatimda kredi çekmedim. 2006 dan beri yazları gelsemde yurt dışındayım vekaletimde yok. kimsedeç
-
irwa bunu yazdı
Hocam herhangi bi bankadan kkb raporu talep et gozukecektir. Kredili mevduat hesabi da olabilir
kkb den baktı fakat sadece bankalar yerine a b c d diye harflendirilmiş. Direk kendimde baktım .
-
hocam daha önce bi trafik kazası falan yaptıysan elektirik direği ağaç a çarptıysan, bi arakadaşıma 3000 lira borç var diyip kredi vermemişlerdi
-
borca dair bir icra evine ulaşırsa icra dairesine yasal süresi içinde itiraz edeceksin. bankada itirazın iptali davası açacak o zaman. sende mahkemede böyle bi kredi çekmediğini ispatlarsan senden bi bok alamazlar. kredi sözleşmesindeki imza ve el yazılarını bilirkişi incelemesine gönderecekler. yazı ve imzalar senin değilse korkmana gerek yok banka düşünsün