folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bankadan Adıma Kredi Çekilmiş Nasıl Olur ?

Bankadan Adıma Kredi Çekilmiş Nasıl Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bakalım arkadaş at bilgilerini bakalım dedim . Bekliyorz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Pm attim hocam bende de gözükmedi banka

Tüketici kredisi olarak açılmış gözüküyor ve 6 taksitlik bi kredi borcu var g

EmQceR tarafından 28/Ağu/14 18:47 tarihinde düzenlenmiştir

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Arkadaşlar bankadan adıma kredi çekilmiş 1580 lira hangi banka ve nasil çekilmiş öğrenmem gerekiyor. 

Bugun finans banka gittim bdk dan size 1580 lira kredi çekilmiş. ve ödenmemiş dedi. Fakat hangi banka olduğu gözükmüyor dedi.

hocam borç miktari itibariyle bu miktar muhtemelen ek hesap adı altında açılan bir hesap. genellikle avans hesabı diye geçer. bir nevi küçük kredi gibi birşey. genellikle ek hesaplar 500 tl den başlar 2000 TL ye kadar açılabilir. muhtemelen senin daha önce çalışmış olduğun bankalardan birinde bir hesabın var ve bu hesaba ek hesap bağlanmış ve hesap işletim ücreti kesilerek borç bindirilmiş. 

bireysel krediler ise birazda geniş kapsamlı olduğundan KKB sorgulamasında görülebilir hatta hangi banka olduğuda görülür. ama ek hesap borcu varsa KKb de hangi banka olduğu görülmez. yüksek ihtimal ek hesap borcu var senin. habersiz açabiliyor bankalar. daha önce çalışmış olduğun bankaları gözden geçir. açık bıraktığın banka hesaplarına uğramanı tavsiye ederim. geçmiş olsun.

Hesap işletim ücretinde hesapta olmayan paradan para kesemezler bildiğim kadarıyla. Hadi oldu kestiler. Günümüz parasıyla bile 100 TL ücretten 15+ seneyi geçik bir hesap işletim ücreti oluyor. O da imkansız hesap işletim ücretleri 2006'dan beri var.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Pm attim hocam bende de gözükmedi banka

Tüketici kredisi olarak açılmış gözüküyor ve 6 taksitlik bi kredi borcu var g

Magazalardan bisey aldiysan yada vestel beko gibi bayilerddn taksitle krediver gibi falan kredi veren bayiler oluyo oda olabilir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi bankalar ne kredisi olduğunu ve miktarını görebilir ama hangi banka göremezler yasak çünkü.

Senini sorununa gelince büyük ihtimal sahte kimlik ile senini adına kredi kullanılmıştır. Eğer personel mor ışık altında kimliği iyi kontrol etmedilerse kanıp krediyi vermişlerdir.

Senin yapman gereken sana icra takibi geldiğinde itiraz edip imza kontrolü istemen. İmza kontrolü davalarında senin kendi imzan ile kredi başvurusunda atılan imzalr karşılaştırılır ve sen atmadıysan kesin olarak sahte olduğu anlaşılır.

Sen paranı geri alırsın, krediyi kullandıran banka personeli de baya göte gelir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ben de çekmem ama kredi sorayım dedim ederimiz ne diye. 1350 kkb puanım varmış. ama 1 tl kredi bile onaylanmıyo. önceden borcum olduğu gözüküyodu. ama seninki gibi a b c filan diye kod vardı banka ismi filan yoktu. iyice araştırdım sağı solu tee 2008de trafik cezası yemişim 33 lira oymuş borç diye gözüken. belki senin de öyle bişeydir?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kredi puanıma nereden bakabilirim ? Birde puanlama nasıl oluyor bilgisi olan var mı ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Arkadaşlar bankadan adıma kredi çekilmiş 1580 lira hangi banka ve nasil çekilmiş öğrenmem gerekiyor. 

Bugun finans banka gittim bdk dan size 1580 lira kredi çekilmiş. ve ödenmemiş dedi. Fakat hangi banka olduğu gözükmüyor dedi.

hocam borç miktari itibariyle bu miktar muhtemelen ek hesap adı altında açılan bir hesap. genellikle avans hesabı diye geçer. bir nevi küçük kredi gibi birşey. genellikle ek hesaplar 500 tl den başlar 2000 TL ye kadar açılabilir. muhtemelen senin daha önce çalışmış olduğun bankalardan birinde bir hesabın var ve bu hesaba ek hesap bağlanmış ve hesap işletim ücreti kesilerek borç bindirilmiş. 

bireysel krediler ise birazda geniş kapsamlı olduğundan KKB sorgulamasında görülebilir hatta hangi banka olduğuda görülür. ama ek hesap borcu varsa KKb de hangi banka olduğu görülmez. yüksek ihtimal ek hesap borcu var senin. habersiz açabiliyor bankalar. daha önce çalışmış olduğun bankaları gözden geçir. açık bıraktığın banka hesaplarına uğramanı tavsiye ederim. geçmiş olsun.

Hesap işletim ücretinde hesapta olmayan paradan para kesemezler bildiğim kadarıyla. Hadi oldu kestiler. Günümüz parasıyla bile 100 TL ücretten 15+ seneyi geçik bir hesap işletim ücreti oluyor. O da imkansız hesap işletim ücretleri 2006'dan beri var.

hocam dediğim gibi nasıl işlemiş neler olmuş hesap dökümüne girmeden öğrenemeyiz. bankacılıkta benim yasadıklarım itibariyle heran herşey mümkündür. örneğin arkadaşın adına ek hesap açılmış olabilir ve küçük meblağ gösterilerek dikkat çekmemeye çalışmış bir banka görevlisi bunu yapabilir. kendi hesabına yada arkadaşının hesabına eft yapıp para çekmiş olabilir. genellikle yurtdışına gidip uzun süre gelmeyen müşterin adına yaparlar paraları yürütürler. kimi ortadan kaybolur. kimi yakalanır işten atılır.

diğer arkadaş bakmış banka görünmüyor diyor. oysa detaylı KKB raporunda bankalar görülür. bazılarında kod ismi vardır A bankası B bankası diye. bu kodlardan hangi banka olduğu öğrenilebilirç şayet banka öğrenilmiyor ise yüksek ihtimal ek hesaptır. daha önce çalışmış olduğu bankaları gezerek öğrenebilir. önce baba bankalardan başlar, küçük bankalara doğru araştırmalı. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

hocam dediğim gibi nasıl işlemiş neler olmuş hesap dökümüne girmeden öğrenemeyiz. bankacılıkta benim yasadıklarım itibariyle heran herşey mümkündür. örneğin arkadaşın adına ek hesap açılmış olabilir ve küçük meblağ gösterilerek dikkat çekmemeye çalışmış bir banka görevlisi bunu yapabilir. kendi hesabına yada arkadaşının hesabına eft yapıp para çekmiş olabilir. genellikle yurtdışına gidip uzun süre gelmeyen müşterin adına yaparlar paraları yürütürler. kimi ortadan kaybolur. kimi yakalanır işten atılır.

diğer arkadaş bakmış banka görünmüyor diyor. oysa detaylı KKB raporunda bankalar görülür. bazılarında kod ismi vardır A bankası B bankası diye. bu kodlardan hangi banka olduğu öğrenilebilirç şayet banka öğrenilmiyor ise yüksek ihtimal ek hesaptır. daha önce çalışmış olduğu bankaları gezerek öğrenebilir. önce baba bankalardan başlar, küçük bankalara doğru araştırmalı. 

Türkiye'de herşey bozuk kardeşim e devlet dediler gitti parasını verdik aldık şifreyi hiç bi bok yazmıyor. Etrafi çevrili arsa ülke değil. 

Bankaya gitmesem hakeza haberimiz olmayacak 10 sene sonra dicekler şu kadar borcun var. 

Toplam Hit: 6537 Toplam Mesaj: 30