folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Bankaların Kart İçn 30 Tl Masraf Kesmesi

Bankaların Kart İçn 30 Tl Masraf Kesmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

"Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'nin, müşteriden kredi kartı aidatı talep edilemeyeceğine ilişkin kararına rağmen bankalar aidat tahsil etmeye devam ediyor"

ee şimdi diyelim benden 30 tl kestiler bu hukuka aykırı bir durum 30 tl nin peşinde değilim ama neden bankaya 30 tl mivereyimki üstelik hukuka aykırı ise ve bankada keriz bulduğundan alıyorsa ?

bu durumda 30 tl yi söke söke almak için nasıl bir yola başvurmam gerek ?müşteri hizmetlerini aradım bankaya dilekçe vs. verin dedi ne yapmalıyım ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmrich
    mmrich's avatar
    Erkek

benden de kesmişler birisi bi yol göstersin

http://www.karikaturdunyasi.com/uploads/extgallery/public-photo/medium/2000_07_20_3df40b.gif
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

dilekçeni hazırla, bankaya git. durumu anlat. dilekçeyi müşteri hizmetlerine ver. kesintinin devam etmesi halinde kartı iptal ettireceğini ve yasal olmayan bir uygulama yaptıklarından dolayı mahkemeye vereceğini söyle. kaldırırlar.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

dilekçe ver geri veriyolar

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ulan ne uyanık bu bankalar benden 30 ondan 30 kara bak be... durun baqim milletin gözünü açmayı bilirim ben parayı aldıktan sonra site açıcam gerekirse bu konuyla alakalı.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

iş bankası 30.06.-01.07 iki kere 30-30 kesmişlerdi şubeye gitmeden dilekçe gönderdim altına da yazdım 7 gün içinde iadesi diye ikisinide göndermişler...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------

iş bankası 30.06.-01.07 iki kere 30-30 kesmişlerdi şubeye gitmeden dilekçe gönderdim altına da yazdım 7 gün içinde iadesi diye ikisinide göndermişler...

dostum dilekçeye tam olarak ne yazdın buradan yazabilirmisin fotokobi çektirip 30 tl likdağıtıcam herkese :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

kredi kartı değilde benm bankamatik kartımdan işbankası yaklaşık 40 TL kesmiş işletim ücreti adı altında 2010 yılı içerisinde..

arayıp bir soracağım, hala soracağım :|

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

dostum dilekçeye tam olarak ne yazdın buradan yazabilirmisin fotokobi çektirip 30 tl likdağıtıcam herkese :D

dur mailimde olcaktı silmediysem gönderiyim:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

Türkiye İş Bankasi Genel Müdürlüğü’ne;

Bankanızın .... .... .... .... nolu bankamatik kartına sahibim ve .... Şubesi .... ....... numaralı banka hesabının kullanıcısıyım. Bankanız tarafından hiçbir hizmet karşılığı olmaksızın, hesap işletim ücreti bedeli olarak  29/06/2010 tarihinde HESAP ISLETIM MASRAFI adı altında 30 tl, 01/07/2010 tarihinde HESAP ISLETIM MASRAFI adı altında 30 tl şahsımdan tahsil edilmiş, hesabımdan düşülmüştür.

4822 sayılı kanun ile değişik 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun’un “sözleşmedeki haksız şartlar” başlıklı 6. maddesine göre bankanızın almış olduğu bu hesap işletim ücreti ücreti, herhangi bir hizmet karşılığı olmadığından ve de söz konusu sözleşme şartı önceden hazırlanmış, özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle içeriğine etki edilemeyip; müzakere edilemediğinden haksız bir şarttır. her türlü sözleşmede yer alan haksız şartlar tüketici için bağlayıcı değildir. bu sebeple haksız bir şart içeren sözleşmeler geçersizdir.

Yukarıda açıklanan nedenlerle hakkaniyet ve mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde bankanız tarafından şahsıma ait hesaptan kesilerek tahsil edilen .. TL hesap işletim ücreti bedelinin ve daha önce yine aynı nedenle kesilmiş olan geçmiş dönemlere ait hesap işletim ücreti bedellerinin, diğer haklarım saklı kalmak kaydı ile, en geç 7(yedi) gün içerisinde tarafıma iade edilmesini; bundan sonra da bahse konu hesap işletim ücreti ücretinin alınmamasını, aksi takdirde hem banka hesabımı kapattıracağımı hem de hakkınızda her türlü yasal yollara başvuracağımı ihtaren bildiririm.

Tarih        :   

Adı Soyadı    :

İmza         :  

Adres        :   

Tel        :       

Cep        :     

Genel müdürlük faksı yanlış hatırlamıyorsam 0212-3160900 olması lazım yağdırın dilekçeleri:)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

"Bankaların kredi kartı aidatı yavşaklığından utanıyorum."

Fazıl Say :P

Benden de az kesmedi adiler. Şu an hesap boş. Üninin tekrar başlamasını bekliyorum. O ara halledeceğim.

λ
Toplam Hit: 4434 Toplam Mesaj: 28