folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Bankaların Kart İçn 30 Tl Masraf Kesmesi

Bankaların Kart İçn 30 Tl Masraf Kesmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

çizik atam lazım olur :D

Yaptık bişiler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bendende 15 lira kesmişler... oda baska para olmadığından... kredi kartım yok bankamatik kartım var ve öğrenci olarak açtırdım kesmemeleri lazımdı. şimdi şubeye gidecem 15 liranın peşinde değilim ama ben bankamatik kartımda para var die markete gittim 10 liralık alış veriş yaptım çekmedi rezil oldum. sıçarım böle işe

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

ilk önce garanti bonus kullandım. yaklaşık 3-4 yıl kart parası kestiklerinde arayıp iptal ettiriyordum

son yıl edemeyiz dediler kartı kapattırdım. ödemedim.

sonra aldım hsbc adventage ilk yıl kesmediler. 2. yıl keseceklerdiki itiraz ettim iptal ettiler.

3. yıl illaki almak zorundayız bunu yerine puan vs. verelim dediler kartı kapattırdım ödemedim.

şimdi ing bank kullanıyorum 4-5 ay oldu. bundan da kesmeye kalkacaklar kapattıracam.

ben her yıl bankalara 50-60 tl boşu boşuna para ödeyecek kadar zengin değilim.

kart parasıymış bedavadan para kazanıyorlar/ ek gelir elde ediyorlar.

hsbc kullanırken aylık en az 3500-5500 arasında ekstrem geliyordu.

işyeri sahibinden zaten komisyon alınıyor. Şu an da bankasına göre % 1,50 - ile 2,00 arasında değişiyor komisyon oranları.

ben ( hsbc için soyluorum ) ortalama 1 yılda 12*4.000 = 48.000.-tl lik işlem yapıyordum

üye işyerlerinde bulunan posların bankalarına yılda tahmini olarak en düşük oranla hesapladığımda

Pos sahibi işyerlerinden 48.000*1,50%= 720.-tl ( Yediyüzyirmitl ) almış oluyor zaten.

bide benden kart parası alıcak. ziktirsin gitsinler.

bankada paran bulunuyorsada kötü .. adamlar hesap işletim ücreti alıyor bankasına göre

aylık 5-10 tl arasında..İng bank utanmadan vadeli hesabımı bozup hsp işletim ücreti kesmiş.

bankaya 20 tl yatırdın diyelim.. 3 ay sonra bak para yok.

Türkiyede banka politikası müşteriyi zikme politikasıdır.

maaasebeci....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

bendende 15 lira kesmişler... oda baska para olmadığından... kredi kartım yok bankamatik kartım var ve öğrenci olarak açtırdım kesmemeleri lazımdı. şimdi şubeye gidecem 15 liranın peşinde değilim ama ben bankamatik kartımda para var die markete gittim 10 liralık alış veriş yaptım çekmedi rezil oldum. sıçarım böle işe

-----------------------------

fenaa

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

bu işler öğrenciyken sıkıntı yaratıo yoksa çalışıosan kapat sene sonunda ertesi ay tekrar açtır böyle çok adam tanıyorum:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

ulan bi kaç sene önce akbank ın kartı vardı para lazım oldu 30 tl istedim babam yatırdı karta bi baktım 0 tl sordum aidatıymış :| tekrar 30 yatırmıştı babam :@

şimdi oturup bütün bankaların kestiklerini geri almam lazım :)

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

öğrenci kartından da para kesilirmi lan saçmalığa bak :S

gelin akbanka size exi26 açalım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca benim hesap - de yatırılır yatırılmaz pqara kesecekler ondan artık yastık altı yapıyom :D

havaleleride bankaya yatırıyorum aynı gün havale ediyorum saat gece 12 den önce ozaman kesemiyolarz :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

vallaha aldılar benden.almamaları için otomatik ödeme talimatı vermen gerekiyo bankaya.2 faturayı oto.ödeye ayarlıcaksın bankadan.hesabına yatırırsın parayı oto. çekilir faturanda ödenir 30 tl de gitmez.çok da güzel olur valla.

ayrıca ben dilekçe verdim paramı alamadım bidaha verdim bidaha alamadım sonra vazgeçtim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

çıkan yasanın içeriği müşteriler tarafından yanlış anlaşılıyo sanırım ,))

yasada bankaların sözleşmemesinde aidat bedeli alınacaktır olarak ibare geçmeyen bankalar bu bedeli müşteriden talep edemiyorlar.Fakat bankaya dawa açman durumunda banka uraşmamak için geri iadesini gerçekleştirio 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 4435 Toplam Mesaj: 28