Bankaların Sigortacılık Yapma Trajedisi
-
Bugün hesap eksterelerine bakmak için güç bela bankanın online işlemlerine girdim.
adamlar her sene beni kredi işsizlik sigortası yapmışlar. haberim yok.
yıllık 160 tl geçirmişler. acilen aradım . muhatap bulmak yarım saatimi aldı nerdeyse. neden sormadan yaptınız dedim. yapmak durumundayız dediler. öyleyse sigorta poliçemi gönderin dedim. ve yapytıklarının suç olduğunu ve hazine müsteşarlığı sigortacılık genel müdürlüğüne göndereceğimi söyledim. Bu konuda çok hassas olan sigortacılık genel müdürlüğü internet sayfası incelendiğinde bunun suç olduğunuda görüyoruz.
Bu konuda uyanık olun. bankaların eli cebimizde . ne halt ettikleri belli değil. siz siz olun bankalara sigorta da yaptırmayın. yapmak zorundayız demeleri dahi suçtur. istediğiniz yerden sigorta yaptırabilirsiniz . her zaman acenteleri tercih edinki muhatabınız olsun. aracınızı sattığınızda prim iadesini paşalar gibi alırsınız. ama bankadan alamazsınız. muhatap bulamazsınız.
-
milletin kulagina kupe olsun
-
benimde başıma geldi garanti yaptı ama sordular be abi :S
-
benim başıma geldi garanti yaptı kavga döğüş paramı geri aldım garanti ile bitmek bilmeyen kavgalar sonucu hesabımı ve kredi kartımı kapattım garanti görünce midem bulanıyor.
-
Her sene hesabıından para çekiliyor ve senin yenimi haberin oluyor üstadım,
-
hesaba bağlı sigorta sadece kişi isteğiyle yapılabilir aksi halde yapılamaz ayrıca eğer bir kredi söz konusu ise yapılmak zorunda
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------benim başıma geldi garanti yaptı kavga döğüş paramı geri aldım garanti ile bitmek bilmeyen kavgalar sonucu hesabımı ve kredi kartımı kapattım garanti görünce midem bulanıyor.
-----------------------------
hocam kavga dövüş yapmışsan emin ol senin hatan çünkü garanti şikayet hattı salisede işlem yapıyor benm 2 yıllık sigortamı iptal edip parayı hemen yatırdılar -
hocam yapılacak en güzel şey şudur, açıyorsun telefonu durumu izah ediyorsun ve konuşmayı kayda alıyorsun, konuşmayı kayda aldığını da söylüyorsun ve gerekenin yapılmaması durumunda derhal hukuki süreci başlatacağını söylüyorsun poliçeyi iptal ediyorlar, fakat kredi aldıysan ve o krediyi telefonda onayladıysan imzasız bir şeysiz o zaman banka elek gibi geçirir yapacak bir şey kalmaz kredi iptal başvurusu yaparsın parayı çekmediysen o da banka insiyatifinde olan bir şey, yani anahtar olay telefonda hiç bir şeye onay vermemek ve imzaladığın şeyin ne olduğunu bilmek. sadece hesabın var ve seni sigortalamışlarsa onu iptal etmek kolay tek telefonla iptal oluyor.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hesaba bağlı sigorta sadece kişi isteğiyle yapılabilir aksi halde yapılamaz ayrıca eğer bir kredi söz konusu ise yapılmak zorunda
-----------------------------şartlarda zorunda evet . ama istediğiniz yerde kasko yaptırabilirsiniz . orada yaptırmak zorunda değilsiniz bunu anlatmaya çalışıyorum.
banka traktöre 1100 tl kasko yapmak isterken , başka yerden aynı kaskoyu 440 a yaptırıyor. olay bu. teminatları arac değeri vs.. hepsi aynı.
-
Valla kanunen 100% haklı olsalar bile ki sanmıyorum pek, sikmek için yer aradıklarına adım gibi eminim.
Geçen gün garantinin bankamatiğini kullanıcaktım girişte sikimsonik sigortası yapmak istiyomusunuz diye sordu yanlşlıkla onaya bassam yine giricek zaten bişeyler giriyo şuanda yok bedava ambülans gelcek filan demişlerdi :D amk bütün bankaların.. btmleri bile sikmeye çalışıyo :Z
-
şimdi bende kredi çekmiştim acaba yapmışlarmıdır nasıl ögrenebilirim cunku işsizim