folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankaların Sigortacılık Yapma Trajedisi

Bankaların Sigortacılık Yapma Trajedisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

http://www.sab.org.tr/yazi_detay.asp?id=387

bu konuda açıklamada yapıldı. bundan böyle sizden habersiz yapılan işlemleri direkt olarak

hazine müsteşarlığı

sigortacılık genel müdürlüğüne

yapabilirsiniz.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam biz çok karşılaşıyoruz sigorta yaptık diyorlar poliçe yok :) poliçe istersin poliçenin fotokopisini gönderrirler v.s :)

senin kimlik bilgilerini izinsiz kullanmaları suç hangi banka?

ama işsizlik sigortası iyidir ama hangi banka?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bunu genelde tüm bankalar yapıyor.  elinize verilmeyen bir poliçe gerçekte var ise elinizede vermezler. hak talep etme durumunuzda olmaz. Kısacası bankalar hasarsız primlerle işi götürmeye çalışıyor.nasılsa hazır paranız varya bankada ,çeşmenin başındalar . su senin ama istediği gibi açıp kapatıyorlar.

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

benimde bir bankada hesabım var yıllık faizde duruyor.adamlar ayda 1-2 kez arayıp size özel kredi imkanlarımız var kredi çekebilirsiniz diyorlar.bende zaten belli bir miktarda paramın onlarda olduğunu neden beni kredi çekmeye zorladıklarını soruyorum eğer isterseniz diyorlar :D.yani ben bankadaki o paramın yerine onlardan kredi çekecekmişim :D.en zor günlerde bile %140 kar nasıl yaptıkları belli bu bankaların hiçbir bankaya ve bankacıya güvenmem

Fak yu!
Toplam Hit: 1587 Toplam Mesaj: 15