Bankalarla Haşır Neşir Olanlar Bakabilir Mi
-
ya müridler sorun şu geçen bi elemana para attım atm'den tc kimlik numarası ile hesaba
aktarım yaptım c.tesi günü idi bugün diyor ki para yatmamış benim hesaba görünmüyor filan
ben yarın gidersem bankaya orada döküman filan çıkarabilirler mi ?
kimliğimi filan versem hatta para mı geri alabilir miyim ?
daha önce başına böyle birşey gelen var mı yav bu sıkışık dönemde 50 tl'de bize kitlenmesin :|
-
atm makbuz vermiyor mu yaw
-
makbuz almadınmı atm den
-
ben makbuzları 1 ay yanımda tasıyorum ondan sonra atıyorum :)
-
internet üzerinden yaptıysan sana eposta adresinize makbuz gönderilsin diye bir zımbırtı cıkar? eğer almadıysan bankaya uğrayıp vermeleri lazım. ben internet üzerinden yaptıgım işlemler hesap özetlerinde gözüküyorsa bankalarda hayli hayli görünür.
hacı internet üzerinden gir hesapına hesap özetlerinde görülür paranın yatıp yatmadıgı.
-
bankaya gidersin durumu izah edersin onlarda paranı ya iade eder yada arkadaşına yollarlar.ya da arkadaşın sana yalan söylüyor.
-
dekont yoksa hiç birşey yapamazsın. atm sana zaten bi makbuz verir.
ha şuda var
bankadan rica edersen tc kimliginle yapılan işlemleri gösterirler.
-
atm çıktısı var ama karşıdaki eleman yatmamış diye ısrar ederse ne yapacam
tc numarası ortada müşteri hizmetleri ile görüştüm bankaya gidin yardımcı olurlar dedi
içime bir kurt düştü paramı geri alabilsem çok güzel olacak :W
-
Hoca dekont veya banka zımbırtısı yoksa geri veremiyorlar.
Benim başıma geldide. Dekontu kaybettim. Yanlış kişiye parayı yollamışım :W
Geri alamadım.
-
dekont almadıysan hesap hareketlerine bakarlar sonrada yolladığın atm hareketlerine eğer bi ytanlışlık warsa düzeltilir hesap hareketlerini kontrol et
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
dekont almadıysan hesap hareketlerine bakarlar sonrada yolladığın atm hareketlerine eğer bi ytanlışlık warsa düzeltilir hesap hareketlerini kontrol et
-----------------------------ya atm'den attım benim hesap yok tc ile karşıdaki hesaba yolladım