Bankalarla Haşır Neşir Olanlar Bakabilir Mi
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca dekont yoksa geri veremiyorlar.
Benim başıma geldide. Dekontu kaybettim. Yanlış kişiye parayı yollamışım :W
Geri alamadım.
-----------------------------wahşi batıda haydutlar bankaları soyardı, devir değişti artık bankacılar insanları soyuyor ve hatta hızla giyinmezsen okey tahtasını eline verip herkesin tuttuğu kendine diye bağıran banka müdürü gördüm ben. :D
edit: hojam para ptt den gönderilir, ptt den alınır (öğrenci işi)

dişi olanlarından bilhassa sakınırım,
bankaya girerken yanınızda bulunması gereken kit

hojam metotlar açık: telefonla ararsa yüzüne kapat, mail gönderirse karşılık verme, işyerine gelirse kov... basit mantık.
-
Dekonttaki bilgilerin doğruluğunu kontrol et. Bilgiler doğru ise işlemi yaptığın atm nin şubesine git durmu izahat et gerekirse onlar elindeki dekontu gösterirsen paranın arkadaşının hesabına yatıp yatmadığını söyeleyebilirler. Ayrıca bildiğim kadarı ile eğer bu işlemi hesaptan yapsaydın parayı geri alma ihtimalin vardı ama atm de durum nedir bilmiyorum. Sen en iyisi dekontu göster paranın arkadaşının hesabına geçip geçmediğini sor. Hayırlı akşamlar.
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------
Dekonttaki bilgilerin doğruluğunu kontrol et. Bilgiler doğru ise işlemi yaptığın atm nin şubesine git durmu izahat et gerekirse onlar elindeki dekontu gösterirsen paranın arkadaşının hesabına yatıp yatmadığını söyeleyebilirler. Ayrıca bildiğim kadarı ile eğer bu işlemi hesaptan yapsaydın parayı geri alma ihtimalin vardı ama atm de durum nedir bilmiyorum. Sen en iyisi dekontu göster paranın arkadaşının hesabına geçip geçmediğini sor. Hayırlı akşamlar.
-----------------------------eyw. hocam saol paranın yattığından adım gibi eminim isim soyisim baş harfleri vardı dekontta hesap no vardı filan fıstık işte
-
hangi banka atmsi bu
-
hoca git durumu anlat sana yatırdığın paranın hangi hesaba hangi saatte yatırıldığını, adamın parayı cekip cekmediğini herşeyi gösterirler merak etme...
-
iş bankası bu
batmanda bi tanıdık bulduk sonunda sabah ara ben hesabına girer çıkarırım dedi adamın içim rahatladı
şerefsizim parasını da geçtim artık şeref meselesi onur meselesi oldu bu iş
-
peki elinde dekont wARSA karşı tarafın çekip çekmediği anlaşılır o şekilde hak iddia edebilirsin
-
İsbankası bu konularda nasıldır bilmem ama bankacılığı türkiye ye garanti tanıtmıştır.2006 da cep telefonundan askerdeki kardeşime para atıyordum hala vardır o özellik.İşbankası mehmet ali alabora lı reklamlarında ilk lansman ürünü gibi bunu işliyor ben sadece güldüm.Göndermeye çalıştığın para çekilmediyse şubeden gider alırsın.
-
İşbankası bankamatiklerinde var bir sinema ama ben de çözemedim. Senin gibi arkadaşıma para gönderirken, parayı bankamatiğe verdikten sonra TC No istedi, ben arkadaşı arayıp TC öğrenene kadar işlem iptal oldu, parayı da geri vermedi. Ertesi gün gittim bankadan aldım, dilekçe falan da yazmıştım. Ufak tefek sorunlar oluyor, ama mağdur olmassın merak etme.
Kolay gelsin.
-
Hacı bankayla neden uğraşıyosun sen ara çocuğu para yatmış bugun bankaya sordum bana kağıt verdiler istersem parayı yasal yoldan tahsil edebilirmişim.Avukat falan uğraşmak ıstemıyorum.Haberin olsun kontrol et de o da :) he tmm gelmiş diyecek zaten.Olta at biraz adama boş yere uğraşma bankaya gitsen napıcan burda senin derdin banka değil eleman