folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Bankamatik Kartı Kopyalanan Oldu Mu ?

Bankamatik Kartı Kopyalanan Oldu Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

3d siz ödemeleri bankadan rahatça alabilirsiniz.

bankaların güven kurumu olması konusu yıpratılmamalı.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

usta valla ben de enpara kullanıyorum.Bu enpara kartları çok adi bir şekilde yapılmış sadece manyetik çizgi var siyah yani çip filan yok bu kartları basmak aşırı kolay.

Ama bunu basmaları için de senin atmden çekerken kartını cardskimmer ile kopyalamışlar heralde.Acaba hangi atm de işlem yaptın?

O atmleri belirtirsen başkalarının da başı ağrımaz bence.

Bu arada Amk piçleri halkı soyuyor anca umarım yakalanırlar.Kolay gelsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    huzi123 bunu yazdı

usta valla ben de enpara kullanıyorum.Bu enpara kartları çok adi bir şekilde yapılmış sadece manyetik çizgi var siyah yani çip filan yok bu kartları basmak aşırı kolay.

Ama bunu basmaları için de senin atmden çekerken kartını cardskimmer ile kopyalamışlar heralde.Acaba hangi atm de işlem yaptın?

Geçen seneden beri Enpara kartlar çipli oldular. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    huzi123 bunu yazdı

Geçen seneden beri Enpara kartlar çipli oldular. 

demek ki benim değiştirmem gerek.Benim kart 2 yıllık .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    huzi123 bunu yazdı

Hocam benim olay nerdeyse 1 yıla yaklaştı zaten finasbank ağzı yandıktan sonra neredeyse tüm bankamatiklerinde şifre yazılan yerin üzerine korumalık eklendi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    huzi123 bunu yazdı

hocam bankayı arayıp çipli kart talep edersen 1 hafta içinde yolluyorlar. ben geçen hafta yenilettim

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Merhabalar :)

Mahkeme 2 gün önce idi, Elemen cezaevinden videolu konferans ile katıldı mahkemeye. Finansbankta avukat göndermişti.

Hakim elemana finansbank bize paranın karttan çekildiği atm den güvenlik kamerası görüntülerini attı bu şahsın sen olduğu söyleniyor, sen misin dediğinde 

cevabı ," emin değilim. ne desem yalan olur, ben desemde değilim desemde yalan olur " olması gerçekten komikti :)

hakimin

şikayetten vaz geçilse şucu kabullenir misin sorusuna cevabı

"evet kabullenirim , benim yapı kredide bu şekilde işlemlerim oldu mahkemem devam ediyor ama finansbankta yaptığımı hatırlamıyorum .Ama maduriyeti gidermek için ne gerekiyorsa yaparım"

cevabı da baya iyi bi girişti

sonuç : benim maduriyetimi banka giderdi, davacı olacaksa banka olsun dedim bankada maduruz da maduruz dedi şikayetçi oldu 11.aya gün verildi 

bam bam bam 

Toplam Hit: 6127 Toplam Mesaj: 38
kartkopyalama kart patlatma