Bankamatik Kartı Kopyalanan Oldu Mu ?
-
Geçen Finansbank atm'sinden işlem yapıyorum. Ekranın üstünde hopölör olur ya orada yapışkanlı bir şey varmış ama koparılıp alınmış. Koparıldığı belliydi çünkü oradaki plastik parçası kalmış. Kamerayı hopörlör gibi koymuşlardı sanırım. Ekranın üstünde dışarı taşan bi zamazingo var mı kontrol edin derim.
-
HarmOniYaFil bunu yazdı:D burada cc ile uğraşan bir eleman vardı. nik`i , kart kopyalama aletinin adı miydi neydi. hatırlayan var mi?
yeri değil, farkındayım ama sorunum yanıtını merak ettim. daha çok sigortacılar bilir herhalde? ?_?
-
unbalanced bunu yazdı
gecmis olsun hocam
bizim bankalarin atm lerinde neden sifre paneli koruyucusu yok

burda bir cok atm de boyle.. ustte kamera varsa gorulmez sifre.. ikinci bir yol da tus takiminin ustune bir tane yapistiriyorlar ama bu sekilde koruma olunca panelin ustune ekleme sansin olmuyor.. cok basit ve etkili bir yol ama turkiye'de boyle bi sey gormedim.
ikinci olarak para cekersen arkandaki adam icine girecek kadar yaklasiyor, normalde biri para cekerken cizgiler var bankalarda 1.5-2 metre uzak durman gerekiyor.. bu konuda biraz egitim sart insanlarin.. bankalarin kameralari ne ise yariyor o da ayri bir dert.. madem birileri tus takimini takabiliyor, kameralar neden izlemiyorlar bu durumu.. acayip salakca guvenlik onlemlemleri var
Ispartada ki finans atmlerine keypadın üstüne koydular bu zimbirtidan
-
geçmiş olsun. ben hiç fazla para lazım olmadığı sürece encardı kullanmıyorum. kartsız işlemle 7.500 TL veriyor zaten. kart cebimde de olsa işlemlerimi kartsız işlemden yapıyorum.
-
@izzmarit tskler ^^/
adam kasım 1 2012 tarihinde kayıt olmuş
ağustos 2013 son giriş tarihi @_@
birde bu bankalar demekki 7/24 bankamatikleri izlemiyorlar. ilginç.
-
Kart kopyalama çetesini çökertmişler bi ay önce bizim şikayet de Anadolu adliyesinde 65. Asliyeye dava olmuş 😶
Sanık: Koray güler
müşteki : ben ve finans bank
-
siz siz olun kredi kartınızı para kartınızı biyerden geçerken gözünüz kartda olsun papağan cihazları ile hokkabazlık taktiği ile 2-3 saniye de kopya alırlar anlamazsınız. atmlerdede kart sokulan yeri elinizle tutun cekin eğer gelmiyorsa oyle takın... geçmiş olsun
-
piradomim bunu yazdı
Kart kopyalama çetesini çökertmişler bi ay önce bizim şikayet de Anadolu adliyesinde 65. Asliyeye dava olmuş 😶
yaktın çeteyi üç kurul para için :D:D:D
şaka bi yane geçmiş olsun parayı aldın mı yoksa git gel anadolu adliyesi mi yapacaksın.
-
xxjokerxx bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
Kart kopyalama çetesini çökertmişler bi ay önce bizim şikayet de Anadolu adliyesinde 65. Asliyeye dava olmuş
yaktın çeteyi üç kurul para için :D:D:D
şaka bi yane geçmiş olsun parayı aldın mı yoksa git gel anadolu adliyesi mi yapacaksın.
Hocam ben parayı bankadan 2 gün sonra aldım
adamlar tam çete hocam İstanbul'da 20 000 kişiyi dolandırmış bu yolla
-
İKi tık tık bi bık bık çift mesaj olmuş
piradomim tarafından 27/Şub/17 14:59 tarihinde düzenlenmiştir