folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Bankamatik Kartı Kopyalanan Oldu Mu ?

Bankamatik Kartı Kopyalanan Oldu Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Geçen Finansbank atm'sinden işlem yapıyorum. Ekranın üstünde hopölör olur ya orada yapışkanlı bir şey varmış ama koparılıp alınmış. Koparıldığı belliydi çünkü oradaki plastik parçası kalmış. Kamerayı hopörlör gibi koymuşlardı sanırım. Ekranın üstünde dışarı taşan bi zamazingo var mı kontrol edin derim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    HarmOniYaFil bunu yazdı
    :D burada cc ile uğraşan bir eleman vardı. nik`i , kart kopyalama aletinin adı miydi neydi. hatırlayan var mi?

yeri değil, farkındayım ama sorunum yanıtını merak ettim. daha çok sigortacılar bilir herhalde? ?_?

http://www.tahribat.com/Members/atm-skim

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

gecmis olsun hocam

bizim bankalarin atm lerinde neden sifre paneli koruyucusu yok

burda bir cok atm de boyle.. ustte kamera varsa gorulmez sifre.. ikinci bir yol da tus takiminin ustune bir tane yapistiriyorlar ama bu sekilde koruma olunca panelin ustune ekleme sansin olmuyor..  cok basit ve etkili bir yol ama turkiye'de boyle bi sey gormedim.

ikinci olarak para cekersen arkandaki adam icine girecek kadar yaklasiyor, normalde biri para cekerken cizgiler var bankalarda 1.5-2 metre uzak durman gerekiyor.. bu konuda biraz egitim sart insanlarin.. bankalarin kameralari ne ise yariyor o da ayri bir dert.. madem birileri tus takimini takabiliyor, kameralar neden izlemiyorlar bu durumu.. acayip salakca guvenlik onlemlemleri var

Ispartada ki finans atmlerine keypadın üstüne koydular bu zimbirtidan

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

geçmiş olsun. ben hiç fazla para lazım olmadığı sürece encardı kullanmıyorum. kartsız işlemle 7.500 TL veriyor zaten. kart cebimde de olsa işlemlerimi kartsız işlemden yapıyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @izzmarit tskler ^^/

adam kasım 1 2012 tarihinde kayıt olmuş
    ağustos 2013 son giriş tarihi @_@

birde bu bankalar demekki 7/24 bankamatikleri izlemiyorlar. ilginç.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Kart kopyalama çetesini çökertmişler bi ay önce bizim şikayet de Anadolu adliyesinde 65. Asliyeye dava olmuş 😶

Sanık: Koray güler

müşteki : ben ve finans bank 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

siz siz olun kredi kartınızı para kartınızı biyerden geçerken gözünüz kartda olsun papağan cihazları ile hokkabazlık taktiği ile 2-3 saniye de kopya alırlar anlamazsınız. atmlerdede kart sokulan yeri elinizle tutun cekin eğer gelmiyorsa oyle takın... geçmiş olsun 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

Kart kopyalama çetesini çökertmişler bi ay önce bizim şikayet de Anadolu adliyesinde 65. Asliyeye dava olmuş 😶

yaktın çeteyi üç kurul para için :D:D:D

şaka bi yane geçmiş olsun parayı aldın mı yoksa git gel anadolu adliyesi mi yapacaksın.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı

Kart kopyalama çetesini çökertmişler bi ay önce bizim şikayet de Anadolu adliyesinde 65. Asliyeye dava olmuş 

yaktın çeteyi üç kurul para için :D:D:D

şaka bi yane geçmiş olsun parayı aldın mı yoksa git gel anadolu adliyesi mi yapacaksın.

Hocam ben parayı bankadan 2 gün sonra aldım 

adamlar tam çete hocam İstanbul'da 20 000 kişiyi dolandırmış bu yolla 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

İKi tık tık bi bık bık çift mesaj olmuş 

piradomim tarafından 27/Şub/17 14:59 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6125 Toplam Mesaj: 38
kartkopyalama kart patlatma