Bankamatik Kartları Para Kesintisi
-
Benimden İş Bankasından kestiler geçen hafta Cuma günü dilekçe mi verdim Adana'da ki şubeye gönderecekler. Ancak beklemedeyim olmazsa Adanaya gittiğim de direk şubem ile halledeceğim. Gelişme olursa burada bildireyim bakalım kaç günde alacağım :) 46 TL az değil almak şart :)
-
İkamet ettiğin yerin kaymakamlığına git, orada Tüketici Hakları odasını bul, orda sana yardımcı olurlar. Geçen sene bende gittim başvurdum, banka itiraz etsede öpe öpe geri aldı parayı tüketici hakları. 2-3 ay vakit alıyor ama paranı geri alıyorsun.
-
ben öğrenci belgesi götürdüm 4 günde iade ettiler 47 tl mi =) iş bankasında
-
şimdilerde nasıl bilmiyorum fakat
lisedeyken iş bankası hesabımdan 25 tl fln kesmişti bilgisayarda dilekçe yazıp hesabı açtığım şubeye götürmüştüm öğrenci belgemle hemen geri verdiler kestikleri parayı
ama ondan sonra hiç banka hesabıyla uğraşmadım kredi kartın hesabı var orda sıkıntı çıkmıyor
güya atatürkün kurduğu banka iş bankası amk ipneler öğrencilere bi kıyak yapmaları lazım
gerçe bu iş amme hizmeti değil amk oturduğun kendi evinde bile aidatını veriyon sike sike hesabıda adam sana zorla açtırmıyor senin işin düşüyor gidiyon açtırıyon sike sike aidatınıda ödücen mecbur her hizmetin bir bedeli var sonuçta ama o hesap işletim ücretide senelik yada 6 ayda bir 50 lira 100 lira 200 lira olmaması gerekir en fazla 5 tl olur o kadar... -
geçen yaz iş bankası benden de 84 lira kesti , tanıdık vardı gittim konuştum öğrenci olduğuna dair bi belge getir halledelim dedi. sonraki gün gittim aynen geri yattı hesabıma . öğrenciysen iş bankası 1 krş dahi kesmiyor.
-aslında öyle bi hakları olmamasına rağmen bazı bankaların kafalarına göre kestiği hesap işletim ücreti bu diğer müritlerinde dediği gibi sıkıştırınca mecburen iade ediyorlar çünkü hukuksal dayanakları yok.
-
daha bugün gittim iş bankasına 45 de benden kesmiş. verdim dilekçe ile öğrenci belgemi yarın iade ederler muhtemelen
-
hocam baya kesiyorlar hizmet bedeli olarak bendende kesiyorlar ama ben gidip tekrar geri alıyorum iş bankasından öğrenci olduğumdan öğrenci belgesi verince kesinti olmuyor
-
öğrenciysen belgeni al git şubeye geri verin de. veriyolar hemen.