folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankamatik Kartları Para Kesintisi

Bankamatik Kartları Para Kesintisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Benimden İş Bankasından kestiler geçen hafta Cuma günü dilekçe mi verdim Adana'da ki şubeye gönderecekler. Ancak beklemedeyim olmazsa Adanaya gittiğim de direk şubem ile halledeceğim. Gelişme olursa burada bildireyim bakalım kaç günde alacağım :) 46 TL az değil almak şart :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

İkamet ettiğin yerin kaymakamlığına git, orada Tüketici Hakları odasını bul, orda sana yardımcı olurlar. Geçen sene bende gittim başvurdum, banka itiraz etsede öpe öpe geri aldı parayı tüketici hakları. 2-3 ay vakit alıyor ama paranı geri alıyorsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

ben öğrenci belgesi götürdüm 4 günde iade ettiler 47 tl mi =) iş bankasında

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

şimdilerde nasıl bilmiyorum fakat

lisedeyken iş bankası hesabımdan 25 tl fln kesmişti bilgisayarda dilekçe yazıp hesabı açtığım şubeye götürmüştüm öğrenci belgemle hemen geri verdiler kestikleri parayı

ama ondan sonra hiç banka hesabıyla uğraşmadım kredi kartın hesabı var orda sıkıntı çıkmıyor

güya atatürkün kurduğu banka iş bankası amk ipneler öğrencilere bi kıyak yapmaları lazım

gerçe bu iş amme hizmeti değil amk oturduğun kendi evinde bile aidatını veriyon sike sike hesabıda adam sana zorla açtırmıyor senin işin düşüyor gidiyon açtırıyon sike sike aidatınıda ödücen mecbur her hizmetin bir bedeli var sonuçta ama o hesap işletim ücretide senelik yada 6 ayda bir 50 lira 100 lira 200 lira olmaması gerekir en fazla 5 tl olur o kadar...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vesrella
    Vesrella's avatar
    Erkek

geçen yaz iş bankası benden de 84 lira kesti , tanıdık vardı gittim konuştum öğrenci olduğuna dair bi belge getir halledelim dedi. sonraki gün gittim aynen geri yattı hesabıma . öğrenciysen iş bankası 1 krş dahi kesmiyor. 

-aslında öyle bi hakları olmamasına rağmen bazı bankaların kafalarına göre kestiği hesap işletim ücreti bu diğer müritlerinde dediği gibi sıkıştırınca mecburen iade ediyorlar çünkü hukuksal dayanakları yok.

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

daha bugün gittim iş bankasına 45 de benden kesmiş. verdim dilekçe ile öğrenci belgemi yarın iade ederler muhtemelen

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

hocam baya kesiyorlar hizmet bedeli olarak bendende kesiyorlar ama ben gidip tekrar geri alıyorum iş bankasından öğrenci olduğumdan öğrenci belgesi verince kesinti olmuyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

öğrenciysen belgeni al git şubeye geri verin de. veriyolar hemen.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 5167 Toplam Mesaj: 19