folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankamatik Kartları Para Kesintisi

Bankamatik Kartları Para Kesintisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkuwaz
    turkuwaz's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar büyük ihitimal sadece benim değil burada diğere arkadaşlarında muhtemelen başına gelmiştir. bende iş bankasının hesap kartı var ve 45 milyon para kesmişler bu parayı geri almak için ne yapmam gerekir. Daha önce bu durumu yaşayıpta parasını geri alabilen var mı bana yol gösterirseniz sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

allah belanı versin diyerek hesabı kapattım hocam lanet olsun bunlara

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Bildiğime göre kart aidatları kesildi hocam.
    Ziraat'te benim karttan 35 yalamış.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

45 milyon diyince o_0 oldum   bi kaç gun once actım bende burda bı kac bısey yazıldı http://tahribat.com/Forum-Banka-Hesabindan-Kesilen-Para-171027/

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

o para bütün bankalarda kesiliyo ancak maaş hesabı açtırırsan ve her ay düzenli bir şekilde para yatarsa hesabına kesilmiyo diye biliyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Hesap kartındaysa bağlı olduğun şubeye gidip konuşacaksın şubeyi sıkıştırdınmı bityor.

kredi kartıysada müşteri hizmetlerinden kartımı kapatıyorum de sonra iade ediyorlar

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o3ah
    o3ah's avatar
    Erkek

arkadaşlar banka dan o parayı almak istiyorsanız eğer, bankaya gidip,  eğer kesilen parayı iade etmezlerse en kısa zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunduğunuza-bulunacağınza dair bir dilekçe yazmanız gerekiyor.

sonrasındaysa paranız trınk diye yatıyor ve bir daha da kesemiyorlar.

(söz gelimi - dötleri yemiyor) :)

o3ah tarafından 02/Oca/13 11:42 tarihinde düzenlenmiştir

yapamiycagini dusunuyorsan hic baslama. ama eger basladiysan sonuna kadar git.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

Vakıfbank‘ın Zamanlı Zamansız Hesap İşletim Ücreti Kesmesi Ve Sorularım

buraya yazıldı çizildi inceleyebilirsin ..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

BANKALARIN KÖKÜNÜ KURUTACAM ANASINI SATAYIM.

Reklam olmasın ama şurada örnek yargıtay kararı ve yargıtay 13.hukuk dairesinin bankaların kestiği hesap işletim ücretini *ike *ike vermesi gerektiği üzerine karar mevcut. bastırın koyun suratlarına anasını satayım.

http://www.kamugazetesi.com/haber/hesap-isletim-ucreti-bedeli-ile-kredi-karti-dilekcesi-11093.html

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

valla benim de 30 tl mi kesti ziraat. Lanet olsun çok tembel ve hiç hakkını arıyamayan bir adam olarak hiç uraşamadım. Gitti yani para.

Hep bu sistem yüzünden böyle olduk amk, hakkımızı küçükken sürekli kısıtlıyorlardı, neye itiraz etsek büyükler haklı oluyordu, sonra böyle olduk çıktık.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

BANKALARIN KÖKÜNÜ KURUTACAM ANASINI SATAYIM.

Reklam olmasın ama şurada örnek yargıtay kararı ve yargıtay 13.hukuk dairesinin bankaların kestiği hesap işletim ücretini *ike *ike vermesi gerektiği üzerine karar mevcut. bastırın koyun suratlarına anasını satayım.

http://www.kamugazetesi.com/haber/hesap-isletim-ucreti-bedeli-ile-kredi-karti-dilekcesi-11093.html

Hiç bişi yapamazsın gbi bi his var içimde mürid ama bir dene :)

Ben denedım olmadı , yavsaklar herseyi kılıfına uyduruyor.

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 5165 Toplam Mesaj: 19