Bankamatik Sebepsiz Yere Kartıma El Koydu, Bankaya Nasıl Bir Yaptırım Uygulayabilirim ?
-
dun gece acil bir durum oldu, halk bankasi bankamatiginden para cekmek uzere karti bankamatige attim, sifremi girdim, giris tusuna basar basmaz kartiniza el konulmustur dedi. musteri hizmetlerini aradim, kartinizda herhangi bir problem yok, pazartesi gunu subeden kartinizi geri alabilirsiniz dediler. olay cuma gunu oluyor, haftasonu iki gun sebepsiz yere tum islerim alt ust oldu. alacagim seyleri alamadim, borclarimi odeyemedim, gidecegim yere gidemedim. tam anlamiyla magdur oldum. ben pazartesi gunu subeye gidip kartimi almayacagim, beni sebepsiz yere magdur ettiler, tum islerim iptal oldu. ben simdi bu bankaya ne yapayim ? her turlu secenege acigim.
-
kk mı?
-
Tüketici haklarına git ordan yardımcı olurlar
-
istediği anda alma hakkını saklı tutar hoca ..
-
o kartı alırken böyle durumlar için bi hak talep edemeyeceğini sözleşmede imzalatmışlardır
-
buda çok koyuyor.
-
kart bankamatik karti, musteri hizmetlerini aradim hicbir sorun yok diyorlar. sebepsiz yere kartima el koydular. simdi pazartesi gidip kartini al diyorlar, tum islerim iptal oldu. ben karti alirken banka istedigi zaman kartima el koyabilir ibaresi altina imza atmissam, hicbir sebep yokken kartima el koymak suretiyle beni magdur edebilirler mi? bu normal midir ?
-
Kartın son kullanım tarihi geçmiş olabilir..
-
watervay bunu yazdı:
-----------------------------Kartın son kullanım tarihi geçmiş olabilir..
-----------------------------
musteri hizmetleri kartinizda ve hesabinizda hicbir sorun yoktur, kartinizi uc gun sonra pazartesi gunu subeden geri alin dedi. -
balik_ bunu yazdı:
watervay bunu yazdı:
Kartın son kullanım tarihi geçmiş olabilir..
musteri hizmetleri kartinizda ve hesabinizda hicbir sorun yoktur, kartinizi uc gun sonra pazartesi gunu subeden geri alin dedi.
-----------------------------o müşteri hizmetlerindeki kişi eğer son kullanma tarihine bakmak yerine gecikmesi war mı yok mu ona baktıysa ondan demiştir sana öle atm ler belirli işlemlere göre programlanıo yani el koyduysa kesin bişi wardır
-
Hocam güvenlik sebebi iledir,
makinada arıza vardır,
kendi güvenliğin için yapılmış bi işlem yapacağın bişi yok...
Her halükarda banka sucsuz cıkar...