Bankamatik Sebepsiz Yere Kartıma El Koydu, Bankaya Nasıl Bir Yaptırım Uygulayabilirim ?
-
arkadasın basına ilkdefa geldiği çok açık...
-
cuma gunu halamin oglunun sehir disindaki dugunune gidemedim, yine cuma gunu acil olarak eve para gondermem lazimdi gonderemedim. cumartesi gunu motosiklet almak icin baska bir sehre gidecektim oraya da gidemedim, bankamatik karti ayni zamanda personel kimlik kartimdi, fakultede bizim bolume girip cikarken kapida karti okutup iceri giriyordum, aksam cikarken ayni karti okutup cikiyordum. kart olmayinca arastirma yapmak uzere okula gidemedim. kanepe koltuk felan alip yeni eve tasinacaktim onu da yapamadim. boyle isin azina biber sureyim, hersey alt ust oldu.
-
Hoca kusura bakma ama birşey yapamazsın zira TÜM bankalarda bankamatik kartını alabilmen için (bankada hesap açtırmak) imzaladığın sözleşmede bariz bir şekilde banka bu banka kartına sebep göstermeksizin alı koyma hakkını saklı tutar yazıyor.
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
cuma gunu halamin oglunun sehir disindaki dugunune gidemedim, yine cuma gunu acil olarak eve para gondermem lazimdi gonderemedim. cumartesi gunu motosiklet almak icin baska bir sehre gidecektim oraya da gidemedim, bankamatik karti ayni zamanda personel kimlik kartimdi, fakultede bizim bolume girip cikarken kapida karti okutup iceri giriyordum, aksam cikarken ayni karti okutup cikiyordum. kart olmayinca arastirma yapmak uzere okula gidemedim. kanepe koltuk felan alip yeni eve tasinacaktim onu da yapamadim. boyle isin azina biber sureyim, hersey alt ust oldu.
-----------------------------hocam amma hareketli bi haftasonun varmış valla helal olsun :D o bankanında alacagı olsun. bizim gbi boş adamlara bişey olmaz :P
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
-----------------------------hocam amma hareketli bi haftasonun varmış valla helal olsun :D o bankanında alacagı olsun. bizim gbi boş adamlara bişey olmaz :P
he hocam yaw dunya kadar isim vardi hicbirini yapamadim. kismet degilmis, hayirlisi olsun, isin basi saglik felan diyelim yoksa kufurden gunaha giriyorum :( -
umut vermek gibi olsun ama şikayet edebilirsin. Eğer böyle durumda bir şeyin altına imza dahi atsan tek tarafı tamamen koruyup diğer tarafı mağdur eden bir sözleşme ölü doğar zaten. Ha yaptırım konusunda belki bir arpa boyu yol alamazsın o ayrı ama şikayet edebilirsin haklı olarak.
-
pek bi yaptırım uygulatabileceğini sanmıyorum bankaya. illa zarar vermek istiyorsan git banka müdürüne deki sisteminizin a.k
-
www.sikayetvar.com böyle durumlarda ses çıkartmak ve kısasa kısas yapmak şart. azda olsa elinden geldiğince başlarını ağrıtmalısın
-
kart bankanın kendi malıdır, senden istedigi zaman geri alabilir, kartı alırken imzaladıgın sozlesmede bu da yazar. hatta bazı bankaların kartlarının arkasında da yazıyor direkt.
-
Böyle şeyleri okuyunca banka sevgisi artıyor insanın (: Sanıyorum yapabileceğin şey şikayetvar gibi sitelere yazmak ve başka bir bankayla çalışmaya devam etmek.