Bankamatikten Hesaba Para Kesermi?
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
gönderen ve alan hesap aynı bankanın hesapları olursa iş bankası da akbankda kesmiyor birşey
-----------------------------hocam eminmisin işbankasını bilmem ama akbank kesinlikle kesiyor ;) düşünsene bankamatikten hesap özeti yazdırmaya bile 1 tl alan banka bundan almazsa mantıksız olur :) şimdide yeni birşey çıkarmış akbank arife tarife diye milletten keseceği işlem ücretlerini tek bir seferde şak diye toptan alıyor birdaha almıyor :)
-
aynı bankaysa kesmez.. sen başka bi bankanın bankamatiğine gidip kullandığın bankamatik kartını sokup para çekersen(bi miktar kesiyolardı yeni düzenlemeye göre) yada sokup çıkartayım bi ne kadar var acep dersen 0.5 lira kesiyolardı sanırım son düzenlemeye göre :|
-
kendi hesabından başka hesaba (aynı banka) kesilmiyor ama kendi banka hesabından başka bankaya kesiyolar (eft)
-
Swool bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
Olayı derinlemesine anlatıyım da herkez açıklığa kavuşsun :)
Bir vatandaştan bot aldım ve ücretini banka hesabına yatıracam.
Elimde sadece işbankası kartı var. Kartı takıp ordan havale yaptığımda 25tl ye ne kadar keser?
-----------------------------karşı taraf iş bankasıysa 3,5 lira (en son öyleydi fiyatı)
-----------------------------Bankamatikte yapılan işlemlerde karşı taraf başka banka olabiliyor mu?
-----------------------------geç cevap veriyorum kusura bakma :) şehir dışındayımda :)
artık yeni isitemler bankaların bankamatikleri birbirine bağlandı havalenin yanı sıra eft işlemlerinide bankamatikden yaptırabilirsin
$ karşılığında :)
-
garanti bankası 3 tl aldı benden 40 tl havele icin
-
manfolder bunu yazdı:
garanti bankası 3 tl aldı benden 40 tl havele icin
ayni bankaya havele idi kesiyorlar.birde 35 tl kart parası gelmiş.ne iş anlmadım bu bankalar