Bankla Sekste Hazin Son
-
Arkadaşlar aslında bu haberi "Damacana Naci"nin üstüne fazla gidilmemesi için foruma atmak istedim.
En azından Naci'nin mastürbasyon stili bir yere 4 saat esir kalmasına neden olmuyor.
...
Hong Kong’da yılın en tuhaf vakalarından biri gerçekleşti. Soyadı verilmeyen Xing adındaki adam, gece geç saatlerde Hong Kong’un LanTian parkında geziniyordu. Uzun süreden beri yalnız olan ve ruhsal dengesi bozuk olduğu belirtilen adam, parkta demir bir bankın üzerine oturarak, mastürbasyon yapmayı denedi. Ancak cinsel organı demir banktaki deliklerden birine sıkışınca olaya sağlık ekipleri müdahale etti.

KURTARMAK 4 SAAT SÜRDÜ
Xing'e yardım için gelen polis ve sağlık ekipleri önce kısa süreli bir şaşkınlık geçirdi. Adamın acı içinde kıvrandığını görünce müdahale başladı. Ruhsal dengesi bozuk adamın sıkışan cinsel organını çıkaramayacaklarını anlayan yardım ekipleri çareyi bankı sökmekte buldu. Adamı demir bankla hasteneye kaldırdılar ama bu durum bile penisin kopmasını önleyemedi. Hastanede penis yeniden dikilerek kanama durduruldu.Kaynak: Mynet, Herkese eyi akşamlar..
-
Hata : Yazacak bişey bulunamadı !
-
Hong Kong çine bağlıydı sanırsam.
Çinde doğan her 100 kıza karşı 111 erkek doğuyor :D National Geografic in dediğine dayanarak 45 milyon çinliye karı yok :D
-
neyse bir tek bizde yokmus bu tarz aşklar :):) muhuhuahuahu
-
damacana naci den sonra bu da oldu ya.. sabah okumuştum bu haberi Allah sağlık görevlilerine sabır versin kolay değil abi kopanı dikicen :|
-
Gülemiyorum yalnızlığa..Özgüven eksikliği olduğundan abaza kalmış birine gülemiyorum normal mi olamıyorum yoksa anormallikler mi gülünenler ? Cidden insan olanı değil,görmek istediğini görüyormuş..
-
dicek bişe yok :D
cinde kadın bulmak zor galiba oranlara bakılırsa :D -
Fantaziye giderken evdeki çükten olmuş arkadaş :| ilgünç :|
-
Error : İnsert Boot Disk Failure
-
Madem gidişat ***** kopacağını gösteriyordu neden bank'ı söküyorsunuz :)
Direk çekin adamı, kopsun atın poşete götürün dikin, değilmi ama :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Madem gidişat ***** kopacağını gösteriyordu neden bank'ı söküyorsunuz :)
Direk çekin adamı, kopsun atın poşete götürün dikin, değilmi ama :)
-----------------------------hocam süper :):)