Banko 4 Maç!..
-
yav birader biz öyle 100 milyon filan yatıramayız 1 e çok verecek maçlar lazım bi de onun için valla yazdığın tüm maçlara oynuyorum 1 e 102 veriyor 1 lira yatıracam ayrıca bu ilk iddaa oynayışım bakalım tutacak mı :D emeğin için sağol ayrıca
-
systemi bilmiom ama senn dediin şeyi bi dolduralım 5 ytllik yapsak kuponu kazanırsak kaç alırız ak ?
-
abi 18.5 , 19 falan gelir ama yatırma derim :D yatar bunun kuponı havaya girdi tutturdu ya bikere:D
-
dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------
yav birader biz öyle 100 milyon filan yatıramayız 1 e çok verecek maçlar lazım bi de onun için valla yazdığın tüm maçlara oynuyorum 1 e 102 veriyor 1 lira yatıracam ayrıca bu ilk iddaa oynayışım bakalım tutacak mı :D emeğin için sağol ayrıca
-----------------------------tutmaz tutmaz merak etme :D
impala gene son anda siLdirmede konuyu tutmuyo diye :D
-
sildiren senin gibi olsun:D tutmassa tutmaz nolur yani:P
-
arkadaşlar www.vapio.com.tr gazetesinde Juan Kaan die bi yazar var onun kuponlar genelde tutuo
bi keresinde çok fazla bi oran veren kupon çıkarttı oynayanlar ii para kazandı,
bence bi bakın derim...
-
scaryhim bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar www.vapio.com.tr gazetesinde Juan Kaan die bi yazar var onun kuponlar genelde tutuo
bi keresinde çok fazla bi oran veren kupon çıkarttı oynayanlar ii para kazandı,
bence bi bakın derim...
-----------------------------hoca ona bakarsan her gazetede her bültenden sonra 4-5 kupon tutuyo ama adamlar 35-40 kupon yayınlıyo :D
hepsini yatırsak bi de tutmazsa :D
ama vapio gastesi mükemmel iddaa icin . . .
-
İmpala ya güveniyorum. 5 ytl bastım.
O sadece tahminini sölemiş isteyen oynar, isteyen oynamaz.
tutmassada canı sağolsun.
-
arkadaslar yapmayin ya bu kadar dusuk oranlar icin para yatirmaya riske girmeyemi degermis tuttursaniz ne olurki o kadar katini :)
-
Sabah bakmıştım konuya İdda bayii önünden geçerken geldin aklıma aynen yatırdım 40 ytl :) Tutarsa saoalsın şimdiden Bosna Moldovya maçından pek emin değilim ya neyse